Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Lokalt samfunnsansvar: Slik støtter vi lokalt

Vi vil være en ansvarsfull aktør og en god nabo. Med mer enn 200 hoteller har vi muligheten til å påvirke forholdene rundt oss. Det er en del av kulturen vår.

Alle kan gjøre noe. Det er stikkordet for vårt arbeide med samfunnsansvar.

Små og store prosjekt i hele Norden

I 2016 lanserte vi et internt WeCare- fond, der hotellene kan søke om støtte til lokale prosjekt. Noen av vinnerne kan du lese om lengre ned. I løpet av årene har flere hotell fått støtte fra fondet til ulike aktiviteter og prosjekt som på en eller annen måte bidrar til lokalsamfunnet. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. For oss er det en del av vår kultur å være en ansvarsfull aktør.

Engasjerende medarbeidere

Med så mange engasjerte medarbeidere og hotell, har vi muligheten til å påvirke forholdene rundt oss. Det skaper verdi for lokalsamfunnet, men også stolthet og enda større interesse samt deltakelse hos de ansatte og for hotellenes gjester. Vi har arrangert flere ulike aktiviteter og samarbeid gjennom årene, nedenfor kan du se eksempler på lokale aktiviteter som vi jobber med.

 

Les mindre

Ensomt juletre søker gaver

I desember hvert år er alle hotellene våre med på innsamlingen Ensomt juletre søker gaver. Formålet er å spre juleglede og gi barn og voksne en bedre jul.

Hotellene samarbeider med lokale organisasjoner som de selv har valgt ut og sørger for at alle innsamlede julegaver havner i et passende hjem innen julaften.

Julegaver

Siden 2012 har det blitt samlet inn 500 000 gaver! Vi ønsker alle velkommen til å gjøre julen mer spesiell for flere barn og voksne. Lever en julegave på noen av hotellene våre i begynnelsen av desember for å spre litt mer juleglede.

Slik bidrar du

En julefortelling fra Oslo

Alle hotellene våre gjorde en fantastisk innsats med Ensomt juletre søker gaver i 2022, og Clarion Hotel® The Hub er intet unntak. Les mer om hvordan hotellet, sammen med mennesker i nærområdet, gjør julen mer spesiell for flere i Oslo.

Les artikkelen her

Vil du vite mer?

WeCare er vårt arbeid med samfunnsansvar

Vil du vite mer om hvilke andre områder det satses stort på i Strawberry?

Til WeCare-startsiden
3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.