Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Lokalt samfunnsansvar: Slik støtter vi lokalt

Vi vil være en ansvarsfull aktør og en god nabo. Med mer enn 200 hoteller har vi muligheten til å påvirke forholdene rundt oss. Det er en del av kulturen vår.

Alle kan gjøre noe. Det er stikkordet for vårt arbeide med samfunnsansvar.

Små og store prosjekt i hele Norden

I 2016 lanserte vi et internt WeCare- fond, der hotellene kan søke om støtte til lokale prosjekt. Noen av vinnerne kan du lese om lengre ned. I løpet av årene har flere hotell fått støtte fra fondet til ulike aktiviteter og prosjekt som på en eller annen måte bidrar til lokalsamfunnet. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. For oss er det en del av vår kultur å være en ansvarsfull aktør.

Engasjerende medarbeidere

Med så mange engasjerte medarbeidere og hotell, har vi muligheten til å påvirke forholdene rundt oss. Det skaper verdi for lokalsamfunnet, men også stolthet og enda større interesse samt deltakelse hos de ansatte og for hotellenes gjester. Vi har arrangert flere ulike aktiviteter og samarbeid gjennom årene, nedenfor kan du se eksempler på lokale aktiviteter som vi jobber med.

 

Les mindre

Ensomt juletre søker gaver

I desember hvert år er alle hotellene våre med på innsamlingen Ensomt juletre søker gaver. Formålet er å spre juleglede og gi vanskeligstilte barn og unge en bedre jul.

Alle våre hotell samarbeider med selvvalgte lokale organsisajoner. Alle julegaver som blir lagt under juletrærne på hotellene blir senere gitt til de utvalgte organisasjonene.

Julegaver

Siden 2012 har det blitt samlet inn 450 000 gaver!

Les mer om Ensomt juletre søker gaver

En julefortelling fra Skien

Alle våre hotell gjorde en fantastisk innsats under Ensomt juletre søker gaver i 2017, men ett hotell skilte seg ekstra ut. Her slo man en ny rekord i antall innsamlet julegaver og det var ett spesielt øyeblikk som gjorde sterkt inntrykk på hotelldirektøren.

Julefortelling fra Skien

Vil du vite mer?

WeCare er vårt arbeid med samfunnsansvar

Vil du vite mer om hvilke andre områder det satses stort på i Strawberry?

Til WeCare-startsiden
3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.