Medlemskap
The lobby of Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Living Room Bar – koselig bar midt i Tromsø

Enten du er i Tromsø for å oppleve nordlyset, midnattssolen, det rike kulturlivet, eller bare er fastboende, så bør du ta turen innom Living Room Bar – et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris. Og skikkelig koselig er det også!

Føl livet og pulsen fra Tromsø

Living Room Bar ligger helt nede i vannkanten i sentrum av Tromsø, nærmere bestemt på Tromsøs største konferansehotell, det moderne Clarion Hotel® The Edge. Living Room Bar ønsker – i likhet med resten av hotellet – å vekke din nysgjerrighet og la deg føle livet og pulsen fra byen innenfor veggene. Her kan du nyte det gode selskapet av nære venner, familiemedlemmer eller kolleger med noe godt i glasset i stilfulle, men samtidig avslappende omgivelser.

Din andre stue?

Ambisjonen til Living Room Bar er at du – i alle fall av og til – skal føle at du heller vil være i deres stue enn i din egen. I likhet med restauranten, The Social, og Tromsø sin eneste skybar som ligger på taket av hotellet, ønsker baren å være et inspirerende sted hvor du møter kunst, musikk og design, og selvfølgelig andre mennesker. I kombinasjon med den særegne nordnorske naturen du finner i denne byen, er det bare å få ut finger’n og avlegge Tromsø og Living Room Bar et besøk.

Book shelf in the Living Room area at the lobby of Clarion Hotel The Edge.The bar at Living Room Bar in Tromsø.

Living Room Bar

Tromsø

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Lørdag

  12:00 - 00:00

 • Søndag

  15:00 - 00:00

  Middag

  • Mandag - Søndag

   17:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kaigata 6, 9008 Tromsö
 • contactPhoneTelefon
  +47 77 66 84 84
 • emailContactE-post
  tromso@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå