Medlemskap
Two girls enjoying dinner and drinks at Brasserie Bon Vivant in Moss.

Få en uforglemmelig matopplevelse i Moss

Oslo er et vanlig norsk reisemål, men vet du hvilken annen norsk by som har vokst i popularitet i det siste? Moss! Med vakker beliggenhet ved havet tilbyr Moss rolige omgivelser for ferie- og weekendreisende. Byen har også koselige restauranter hvor du kan unne deg en helt spesiell matopplevelse.

En mindre kystby med store muligheter

Moss er en liten by sammenlignet med Oslo, men det betyr ikke at den mangler muligheter for kulinariske globetrottere. Mange av hotellene i byen har også egne anerkjente restauranter så du ikke trenger å forlate hotellområdet hver kveld. Hotel Riviera er et sånt eksempel – her kan du koble av på spa hele dagen, før du skifter og nyter et godt måltid med internasjonale influenser.

Utforsk restaurantene og barene i Moss

De sjarmerende gatene i Moss kryr av spisesteder med spennende menyer som er verdt å utforske. Uansett om du har lyst på europeisk, asiatisk eller kanskje et annet kjøkken. De fleste restauranter og barer i Moss tilbyr hyggelige uteserveringer som du kan nyte på solrike dager. Velkommen til Moss – og vi håper det smaker!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse