Medlemskap
Ocean view from the table at The Social Bar & Bistro in Ålesund.

The Social Bar & Bistro – bistroretter med en vri i Ålesund

The Social Bar & Bistro, på Quality Hotel™ Ålesund, ligger perfekt til i Ålesund sentrum og byr på klassiske, smakfulle bistroretter med en moderne vri. Her finnes noe for alle, enten du søker en liten munnfull eller et fullverdig, deilig måltid.

God mat i avslappende omgivelser

Det er lite som slår nydelig mat, noe godt i glasset og hyggelig selskap hvor man kan prate om stort og smått. The Social Bar & Bistro bygger på konseptet om at alle er sosiale skapninger som ønsker å føle tilhørighet og samhold - og det er nettopp denne følelsen The Social Bar & Bistro ønsker at du skal sitte med når du fortærer deilige, klassiske bistroretter i avslappende omgivelser. Du kan forresten forvente å bli overrasket – restauranten legger nemlig til en uventet og moderne vri på rettene.

Alt fra pasta til burgere

Start gjerne med noen smakfulle snacks eller en tallerken med italienske fristelser, for å nevne noe. Videre kan du prøve deg på alt fra klassiske pastaretter til klassiske favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere. Her finner du rett og slett mat for enhver anledning, og selvfølgelig et rikt vinkart og kald øl! Om sommeren kan du sitte på terrassen, som vender ut mot sjøsiden, og kose deg med friskt drikke og et herlig måltid i solen.

Modern interior at the restaurant of The Social Bar & Bistro in Ålesund.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.The terrace at Quality Hotel Ålesund.Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Ålesund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sorenskiver Bullsgate 7, 6002 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 16 00 00
 • emailContactE-post
  alesund@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå