MedlemskapMine bookingerKundeservice

MORE TO EXPLORE

Hvem er Strawberry?

Strawberry er portalen til en hel verden av hotell, møter, restauranter og spa. Samtidig kan medlemmer nyte godt av ytterligere fordeler. Gjennom vår nettside og app får du tilgang til muligheter over hele Norden gjennom vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

A lot of images of different people.

Det var en gang...

...en gründer som for rundt 25 år siden kjøpte sitt første hotell. I dag er vi 18 000 ansatte og har mer enn 225 hotell på over 100 destinasjoner i hele Norden. Porteføljen inneholder både kjente og kjære kjedehotell, samt unike frittstående hotell. Gjester og medlemmer kan velge og vrake mellom alt fra moderne og sentrale lavprishotell til populære luksushotell med eksklusiv atmosfære.

A guy lying in the grass laughing.

Hvem er vi?

Vi brenner for opplevelser. Fra en personlig melding på rommet når du sjekker inn på favoritthotellet ditt, til reiser som gir minner for livet. Sammen har vi bygget et av de beste og mest allsidige hotellselskapene i Norden, med en tydelig visjon om å jobbe for et mer inkluderende samfunn. Strawberry markerer begynnelsen på noe nytt. Noe langt utenom den vanlige hotellopplevelsen.

"Strawberry markerer begynnelsen på noe nytt. Noe utover den vanlige hotellopplevelsen."

– Petter A. Stordalen

Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Mer å glede seg over

Med mer enn 225 hotell, barer, caféer, restauranter, arenaer og spa, tilbys du tusenvis av unike opplevelser hver dag. Skiftet til Strawberry markerer at vi skal gjøre mer av det vi kan best - å skape spennende og minneverdige opplevelser på en nyskapende og bærekraftig måte.

Girl smiling at the camera wearing a yellow hat.

Nye opplevelser

Vi har en tydelig ambisjon: Å skape et økosystem av mange ulike opplevelser for alle, over hele Norden. Dette skal vi kombinere med flere partnertilbud og fordeler til medlemmene våre. For det er det Strawberry skal være - en verden av opplevelser!

Visjon og verdier

Energi, mot og begeistring

Vår virksomhet er basert på tre kjerneverdier – energi, mot og begeistring. Vi streber etter å være et annerledes selskap, en rebell i bransjen, med et varmt bankende hjerte. Og målsettingen strekker seg lengre enn viljen til å endre hotellbransjen. Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted å være, jobbe og reise i.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

La oss endre verden til det bedre

Strawberry har en ambisjon om å gjøre verden til et bedre sted. Med filosofien om å aldri slå seg til ro, er vårt oppdrag tydelig: å utforske nye og mer bærekraftige løsninger, og å ha Room for All. Det er to ting vi verdsetter mer enn noe annet; mennesker og planeten vår.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi er en samling av unike individer som drives av energi, mot og begeistring. Sammen skaper vi fantastiske opplevelser, hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer opplever mer

Bare gode grunner til å bli medlem

Rabatt på hotellrom. Førsteprioritet på tilbud og nyheter. Bonuspoeng som du kan booke hotellrom for. Gratis kaffe – når du vil. Gjør som 2,4 millioner andre; bli medlem.