Medlemskap
Girl eating breakfast at a hotel in Bergen.

2 for 1

Monday Breakfast

Illustration of breakfast on a table.

2 for 1

Endelig mandag!

For å få en skikkelig kickstart på en fantastisk uke, kan alle våre medlemmer hver mandag ta med seg en venn til et av våre hotell og nyte en frokost med vårt 2 for 1-tilbud.

Frokost er dagens viktigste måltid. Hvorfor ikke dele den med noen?

Perfekt start på uka

Hotellfrokost. Finnes det noe bedre? For mange er frokost dagens viktigste måltid, men la oss være ærlige; ofte er det også dagens mest ensformige og kjedelige måltid. Iløpet av helgen ofrer du som regel ikke mandagens frokost en tanke, så da tar du til takke med tørre brødskiver som har ligget og smuldret siden før helgen, gulostskiver som er harde i kantene og de siste dråpene av appelsinjuicen. Hva med å ikke ta til takke? Hva med å kickstarte uka på en mye hyggeligere måte?

Eggerøre og nybakt brød

Nybakt brød, deilig eggerøre, fersk frukt, stekte småpølser, herlig utvalg pålegg, juice og varm kaffe. Dette er det som møter deg i frokostsalen på et hotell, og dette er det du kan nyte sammen med en venn, svigermor, kjæreste, date, datter, sønn, mor eller far hver mandag om du vil! Som medlem betaler dere bare for 1 person (2 for 1 altså!), og frem til 31. desember 2024 kan du unne deg så mange magiske mandagsfrokoster du bare vil.

Jeg vil! Hva gjør jeg?

Det eneste du trenger å gjøre for å starte mandagen med et like godt humør som Petter Stordalen, er å booke frokost på forhånd her - og husk at en av dere må være medlem av Strawberry. Tilbudet gjelder på alle hotell som serverer frokost, hver mandag frem til 31. desember 2024, så det er bare å begynne å spane etter hotell som er i nærheten av der du bor, jobber, trener eller går din faste morgentur. Eller kanskje har du reist på besøk til en venn i en annen by? Finn det hotellet som passer best og spis deg så mett du bare klarer!

Hotellfrokost på

Coffee and breakfast at Hotel Christiania Teater in Oslo.Breakfast tables and chairs in the restaurant at Clarion Hotel Oslo.Breakfast table at Clarion Hotel The Edge in Tromsø

Hotel Christiania Teater

Oslo

Book

Hva venter du på? Lys opp mandagen for deg og din heldige venn akkurat nå - med en skikkelig digg frokost!

Mer informasjon