Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Karlskrona Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Karlskrona

Bestill lokalet til konferansen eller møtet med beste beliggenhet på Skeppsbrokajen, midt i sentrum av Karlskrona. På Clarion Collection Hotel® Carlscrona har du havet som nabo, og er bare et steinkast unna togstasjonen.

Karlskrona er en by med masse sjarm og historie, akkurat som vårt hotell. Den vakre glassfasaden gjør Clarion Collection Hotel Carlscrona til et landemerke i byen, og restaurantdelen stammer fra 1800-tallets magasiner og pakkhus som ble brukt av de lokale kjøpmennene. På hotellet finnes mange detaljer som kan knyttes til Karlskronas historie, som gamle kofferter og malerier av byens grunnlegger, Karl XI.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona finner du to møterom som passer utmerket for det mindre styremøtet, workshopen eller konferansen. Du kan selvsagt få hjelp med alt som gjelder mat og drikke til møtet eller eventet, uansett om det handler om en enklere pausekaffe eller lunsj til hele teamet.

Karlskrona har Sveriges sydligste skjærgård med 1650 øyer, holmer og skjær, og de lokale severdighetene er i tråd med den marine beliggenheten. Helt siden Karlskrona ble grunnlagt i år 1680, har Sveriges marinebase ligget her, og de senere år også det prisbelønnede Karlskrona Marinemuseum. Den godt bevarte orlogsbyen er dessuten med på UNESCOs liste over verdensarv, så pass på å ta en spasertur her. Hvis du besøker oss om sommeren, finner du mange fine skjærgårdsturer og badebukter å velge mellom. Pass på å teste fiskemuligheter i verdensklasse, enten på egen hånd eller med guide.

Med konferansen på vårt hotell er du tett på lokale kommunikasjonsmidler. Karlskronas sentralstasjon ligger bare 5 minutter unna, og til Ronneby flyplass tar det ca. 40 minutter med bil.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.