Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Kongsberg Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og arrangement i Kongsberg

Skal du ha konferanse, møte eller kanskje et privat arrangement i Kongsberg? På Quality Hotel™ Grand, Kongsberg i sentrum av Kongsberg får du hjelp til å arrangere alt fra de små salgsmøtene til de store konferansene eller messene.

I sentrum av Kongsberg, med utsikt over Numedalslågen, ligger Quality Hotel Grand, Kongsberg. Fra Oslo tar det deg ikke mer enn 1 time med bil til hotellet. Kommer du med fly til Oslo Lufthavn, Gardermoen tar toget deg til Kongsberg stasjon på 1 time og 45 minutter.

Om du er på jakt etter små møterom til styremøtet eller trenger lokaler til en produktlansering eller din egen bryllupsfest, har hotellet lokaler tilpasset dine behov. Her får du også hjelp med alt fra kaffe og frukt, til grupperom og overnatting om det skulle være nødvendig. 

På hotellet finnes det en restaurant hvor det er mulig å avslutte møtet med en bedre middag. Her finnes også et spaanlegg. Hva med å synke ned i et boblebad eller få en avslappende massasje etter en lang dag med møter eller før din egen bryllupsseremoni?

Utenfor hotelldøren har Kongsberg mye å by på. For den shoppinginteresserte er det flere butikker og et stort kjøpesenter i gåavstand fra hotellet. For deg som er historieinteressert har Kongsberg en innholdsrik historie. Blant annet kan du bli med på en guidet tur dypt inn i Sølvgruvene og oppleve tidlig norsk gruvehistorie, eller ta en tur til Norsk Bergverksmuseum for å se en verdenskjent samling av norske smaragder og rubiner.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.