Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart til en bra pris i sentrale Västerås, rett ved sentralstasjonen. Vi har hotellrom for to til åtte personer, en stor lobby med Barception som er åpen døgnet rundt, vaskerom og et moderne treningsrom. Vi sees på Comfort Hotel® Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Västerås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

På Comfort Hotel® Västerås vil vi gi deg en bra start på dagen. Vi tilbyr en frokostbuffet med både økologiske og sunne alternativer - en ordentlig hotellfrokost. Frokosten som kommer til å serveres i vår lobby inngår alltid i romprisen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

Frokostserveringen har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Parkering

Kommer du med bil? Da kan du parkere utenfor hotellet. Betaling for parkering skjer ved innsjekk.

Pris

Parkeringsplass: 135 SEK/døgn

Book parkering her.

Treningsrom

Her på Comfort Hotel® Västerås skal det være lett å trene når du vil. Vi tilbyr et moderne treningsrom med nye maskiner. Ingen unnskyldninger – knytt treningsskoene og løp! For deg som heller vil løpe utendørs finnes det flere løyper i nærområdet.

Åpningstider

Treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Barception

I første etasje finner du vår Barception, der det serveres kaffe, drikke, drikke, snacks og enklere mat med tydelig fokus på økologisk og sunne råvarer. Her kan du fylle på med nødvendig energi eller bare slappe av i vår lounge.

Self service station

Du kan sjekke inn i våre smarte sjekk-inn-terminaler selv, så slipper du stå i kø.

Vaskerom og strykerom

Reiser du lett eller har behov for å vaske litt klær? Slapp av! Vi har både vaskerom og strykerom her på hotellet.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Kontakt oss for mer informasjon om sen utsjekk.

Wifi

For oss på Comfort Hotel Västerås er det en selvfølge at du skal være koblet på og surfe gratis - døgnet rundt! Derfor har hele hotellet gratis wifi. Surf vei!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.