Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Se alle hotell i Västerås, Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart til en bra pris i sentrale Västerås, rett ved sentralstasjonen. Vi har hotellrom for to til åtte personer, en stor lobby med Barception som er åpen døgnet rundt, vaskerom og et moderne treningsrom. Vi sees på Comfort Hotel® Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Västerås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Västerås. Her kommer smart info til deg som har lyst til å bo hos oss. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss når som helst om du har noe annet du lurer på.

Kan jeg parkere ved hotellet?

Parkering finnes i nærheten av hotellet mot en avgift som betales i parkeringsautomaten.  Her kan du lese mer om våre parkeringsmuligheter

Er frokost inkludert i prisen?

Vi tilbyr en stor frokostbuffé med mange økologiske og sunne alternativer – en ordentlig hotellfrokost! Frokosten, som serveres i lobbyen, er alltid inkludert i prisen.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Hvordan sjekker jeg inn enklest mulig?

Sjekk inn via appen vår, på web, eller benytt våre smarte sjekk-inn-terminaler på hotellet når du ankommer, så slipper du eventuell kø.

Finnes det treningsrom på hotellet?

Vi tilbyr et moderne treningsrom med nytt utstyr, så det er ingen grunn til å la treningsklærne ligge hjemme når du skal bo hos oss.

Finnes det bagasjerom?

Ja, vi har bagasjerom til oppbevaring av vesker om du kommer tidlig, drar sent, eller venter på flyet ditt.

Finnes det gratis wifi?/Hva koster wifi?

Som vår gjest er du tilgang til gratis wifi over hele hotellet, så det er bare å surfe i vei!

Kan jeg oppgradere rommet?

Vi oppgraderer gjerne ditt rom, om det finnes ledige rom i en høyere kategori. Prat med oss i resepsjonen, så hjelper vi deg og gir deg prisinformasjon.

Kontantfritt hotell 

Comfort Hotel Västerås er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet betyr det en sikrere arbeidsplass, da det minsker risikoen for ran og motvirker kriminell virksomhet. Da får vi mer tid til gjestene våre. For deg som gjest betyr det en trygghet gjennom en kjapp og sikker betalingsløsning. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Kontakt oss om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekk: fra 15.00 
Utsjekk: senest 12.00

Sen utsjekk på søndager frem til 18.00 free of charge (ved ledig kapasitet)
Øvrige dager: 100 SEK/time.

Gruppebestilling

Kontakt oss ved større gruppebookinger eller bedriftsavtaler.

E-post: co.vasteras@strawberry.se
Telefon: +46 21 580 10 10

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Barception

Mandag - søndag: 24/7

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.