Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet midt i Uppsala. En varm møteplass med et lidenskapelig personale og service i fokus. Med 161 hotellrom, 23 møterom, The Social Bar & Bistro og Selma City Spa har vi noe for alle.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Gillet

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Hotel Gillet tilbyr vi spennende mat i et avslappet miljø – fra tidlig morgen til sen kveld.

Frokost

Uppsalas beste frokost serveres hver dag i uken. For gjester som bor på hotellet er dette selvsagt inkludert i romprisen. Selv om du ikke overnatter hos oss, er du alltid hjertelig velkommen til å nyte vår frokostbuffet, til en pris av SEK 225.

Gillets Brunch Club

Utvalgte lørdagar serverer vi vår storslåtte brunsjbuffet med alt du kan ønske deg, og har du lyst på en mimosa kan du bestille den i baren. Prisen for brunsjbuffeen er 395 SEK.

Lunsj

Vår lunsj serveres på forespørsel, send e-post og bestill din neste lunsj hos oss allerede nå. Du kan nå oss på: 018-68 18 00 eller reservation.cl.gillet@strawberry.se

Palmeoljefri mat

Clarion Hotel Gillet er et palmeoljefritt hotell, noe som betyr at vi har utelukket all bruk av palmeolje i mat. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen av den fører til ødeleggelse av regnskog, som igjen truer klimaet og dyreverdenen. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som helt utelukker mat med palmeolje.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Lunsj & Brunsj

Lunsj

Mandag-fredag ​​på forespørsel.
Ta kontakt med oss ​​på: reservation.cl.gillet@strawberry.se

Brunsj

Utvalgte lørdager: 12:00 - 16:00
Pris: 395 SEK.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.