Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det blir vårt andre Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyr 131 prisgunstige rom og en flott lobby. Et moderne hotell midt i Umeå sentrum, rett ved den vakre elva Umeälven.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

På Comfort Hotel Umeå City vil vi gi deg en god start på dagen. Vi tilbyr frokostbuffé med både økologiske og sunne alternativer – en ekte hotellfrokost. Frokosten, som serveres i lobbyen, er alltid inkludert i romprisen.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Frokosten har varierende åpningstider gjennom sommersesongen og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Vi tilbyr parkering i parkeringshuset Parketten for 140 SEK/døgn og 175 SEK/døgn for elbilparkering med lading. I nærheten av hotellet ligger det andre parkeringshus og utendørsparkeringsplasser. Resepsjonen hjelper selvsagt gjerne til med å forklare deg hvor du finner disse.

Barception

Bar + Reception = Barception!

Hvis du er fysen på en liten matbit eller kanskje noe å drikke, kan du komme ned til vår kombinerte bar og resepsjon – vår Barsepsjon! Her finner du blant annet drikke, sandwicher, salater, frukt og snacks. Vi har åpent døgnet rundt.

Trening & Velvære

Vi kan skilte med et moderne treningssenter med blant annet to tredemøller, en crosstrainer, styrkeapparat og yogamatter. Hvis du vil begi deg ut på løpetur, har vi masse tips til deg i resepsjonen.

Hvis du også liker å koble av i badstua, har du kommet til rett sted. Vår badstue og velværeavdeling har en fantastisk utsikt over den vakre elva Umeälven og lader opp batteriene dine på null komma niks.

Åpent alle dager. Tider kan likevel variere i løpet av året, kontakt resepsjonen for aktuelle åpningstider.

Lazy Sunday

Vi digger Lazy Sundays! Derfor lar vi deg, så langt det går, beholde rommet helt frem til klokka 18:00 alle søndager – uten ekstra kostnad. Sjekk alltid med resepsjonen at det er kapasitet, da vi ikke alltid kan garantere at rommet er ledig så lenge. Og du, det går fint å sjekke inn litt tidligere eller ut litt senere andre dager, også så fremt vi har ledige rom, men da mot en avgift.

Vaskeri og strykerom

Reiser du lett, eller trenger du å vaske litt tøy? Ta det helt med ro! Vi har både vaskeri og strykerom.

Wi-fi

Comfort Hotel Umeå City har gratis trådløst internett på hele hotellet, og det er enkelt å logge på systemet, bare oppgi navnet ditt og e-postadresse, så er du online.

Andre tjenester

  • Kjæledyr ikke tillatt

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.