Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det blir vårt andre Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyr 131 prisgunstige rom og en flott lobby. Et moderne hotell midt i Umeå sentrum, rett ved den vakre elva Umeälven.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Umeå City! Umeås nye, moderne og kanskje mest sentralt beliggende hotell midt på Storgatan. Du finner shopping og restauranter 1 minutt unna, samtidig som den vakre Umeälven renner forbi rett ved siden av. Her får du en flott lobby med bar og gratis wifi. Frokost er selvsagt alltid inkludert i romprisen. Kos deg i flotte, nordsvenske omgivelser på hotell i trivelige Umeå!

Midt i Umeå

Hotellet ligger på Storgatan 47B, midt i sentrum av den vakre universitetsbyen Umeå. 800 meter fra Umeå Centralstation og 2,5 km fra Umeå Universitet. I umiddelbar nærhet av shopping, restauranter og uteliv, men også elva Umeälven.

Moderne og praktisk hotell

Comfort Hotel Umeå City er et urbant og effektivt hotell som passer perfekt for tilreisende som vil bo sentralt, moderne og enkelt, til en fornuftig pris! På hotellet finner du alle fasiliteter du kan komme til å trenge, blant annet treningssenter, badstue, vaskerom og en kombinert bar og resepsjon.

Barception

Vi gir deg det du vil ha, men dropper det unødvendige. Vi har ikke minibarer eller romservice, men vi har en Barception i lobbyen. Barception er en kombinasjon av bar og resepsjon. Der kan du gjøre alt. Sjekk inn og ut, kjøp deg noe godt å spise, ta en kaffe eller drink og møt nye mennesker eller gjør unna litt jobb.

Gratis hotelltreningssenter

På hotellet finner du et treningssenter med tredemølle, spinningsykkel og badstue, gratis for alle hotellgjester.

Kontakt

  • Storgatan 47B 903 26 Umeå , Sverige

Om Comfort Hotel Umeå City

Antal hotellrum

131 rom, 306 senger

Avstand til flyplass

5 km til Umeå Airport, ca 10 minutter med bil.

Avstand lokaltrafikk 

Bussholdeplass: Renmarkstorget, ca 200 meter.
Busstasjon: Umeå Busstation, ca 800 meter.
Togstasjon: Umeå Centralstation, ca 800 meter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.