Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia, ligger midt i Uddevalla sentrum. Kjenn på varmen og atmosfæren fra Bohuslän. Her er det konferanserom, pub, restaurant og relaxavdeling med badstu.

Quality Hotel™ Carlia 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi serverer en førsteklasses frokostbuffé hver morgen. Her er det noe for enhver smak - velg mellom både kalde og varme alternativer. Vi har også et bredt utvalg av økologiske produkter. Velkommen inn for dagens viktigste måltid!

Parkering

Også bilen din er velkommen hos oss! Vi har flere parkeringsplasser på baksiden av hotellet. Disse kan imidlertid ikke reserveres og betales direkte til Easypark. Det finnes også flere kommunale parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet.

Treningsrom

I første etasje, ved vår trivelige relax område, er det treningsrom med blant annet frivekter, treningssykkel, tredemølle, pilatesball og yogamatter.

Relax

Hos oss kan du slappe av i varmen fra våre to badstuer. I vår dampbadstue, som er en mildere variant av badstubad, kan være i et mykt og deilig miljø hvor både barn og voksne kan slappe av. I den tradisjonelle badstuen får du en fantastisk opplevelse når hetebølgene sprer seg rundt seg. I tilknytning til badstuen vår er det felles dusj og mulighet til å slappe av i komfortable rotting lenestoler.

 

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Kjæledyr er også velkomne i vår pub.

WiFi

Vi har gratis wifi till alle våre gjester, og det er tilgjengelig i alle våre etasjer.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.