Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her.

Selma Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Selma Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vår mat er gjennomtenkt, næringsrik og fantastisk god. Med helhetsperspektiv på næring, miljø og sesong lager vi mat med råvarer fra nærområdet.

Frokost

I vår frokostmatsal inviterer på en herlig frokostbuffet med mange økologiske, gode og luksuriøse alternativ. Frokosten inngår alltid i romprisen, og inngår også i enkelte av våre dagpakker.

Nyttig, godt og luksus

Ordene "nyttig" og "godt" står ikke i motsetning til hverandre hos oss på Selma Spa. Vår mat skal passe for deg som lever et aktivt liv, og som samtidig liker å nyte det gode livet og naturen har å by på. Vi har alltid både fisk, kjøtt og vegetar på menyen, og bruker råvarer av høyeste kvalitet for å kunne servere mat som både er vakker, næringsrik, og som gjør deg mett og glad.

Drikkeopplevelser

Fra en sunn smoothie til en fin årgangsvin. Hos oss kan du nyte godt drikke fra alle verdens hjørner, og ikke minst fra nærområdet. vi har et av Värmlands beste utvalg på vin, sprit og avec.

Booke bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbestilling på
telefon +46 565 166 70.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: ​​06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 -10:00

Lunsj

Mandag - fredag: ​​11:30 - 14:00
Lørdag - søndag: 12:00 - 14:00

Lobbybaren

Alle dager: 11:00 - sent

Middag

Alle dager: 17:30 - 21:30 siste sittetid

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Ta kotakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.