Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige Åpner 18. juni 2024

Velkommen til Comfort Hotel Sundsvall, som ligger sentralt i Sundsvall. Føl deg hjemme på våre nylig renoverte hotellrom. Hotellet er perfekt for deg som reiser alene, for par, familien eller idrettslaget.

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord.

Parkering

Selvsagt tilbyr vi parkering! I garasjen vår kan du parkere bilen din for 225 kr/natt. Det finnes i tillegg mange andre muligheter for parkering i området rundt hotellet.

Treningsrom

Som gjest hos oss får du gratis inngang hos vår partner Energikällan, som er et stort treningssenter med treningsmaskiner, treningssykler, crosstrainer og tredemøller.

Badstue

Nyt en avslappende stund i badstuen. Perfekt etter en lang dag med shopping, møter eller som oppvarming før kveldens middag.

Badstuen er gratis å bruke for gjestene våre.

Barception

Barception er en kombinasjon av resepsjon, bar og deli. Det perfekte stedet for å sjekke inn og teste ut vårt seneste sesonginspirerte utvalg av mat. Ta en drink, møt nye eller gamle venner og ta en matbit før du går ut og utforsker Sundsvalls puls.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi på hele hotellet.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.