Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Comfort Hotel Sundsvall, som ligger sentralt i Sundsvall. Føl deg hjemme på våre nylig renoverte hotellrom. Hotellet er perfekt for deg som reiser alene, for par, familien eller idrettslaget.

Sjekk inn på Comfort Hotel Sundsvall. Føl deg som hjemme i ett av våre 203 hotellrom og sov godt i en av våre senger fra Jensen. 110 hotellrom er nylig renovert og flere av rommene har utsikt over havet og Sundsvallsbroen. Beste måten å starte dagen på er med vår frokostbuffet hvor du finner alt du trenger før du begir deg ut på byeventyr. Hotellet er perfekt for deg som reiser alene, som par, med familien eller idrettslaget.

Trening på reisen

Ønsker du å trene under oppholdet kan du trene gratis på treningsstudioet Energikällan som ligger på hotellet, og for de som foretrekker frisk luft er det nærhet til naturområder. Våre yngste gjester kan sette pris på et besøk i eventyrbassenget Himlabadet.

Konferanse

Hotellet egner seg også godt for både store og små konferanser. Spis lunsj eller avslutt dagen i vår populære restaurant.

Perfekt beliggenhet sentralt i Sundsvall

Reiser du med barn? Perfekt, da er Comfort Hotel Sundsvall det perfekte utgangspunktet til eventyrsbadet Himlabadet eller utforsk friluftsområdet Norra Berget. Stemt frem som Sveriges beste egentyrbad med flere ulike vannsklier, klatrevegger med ulik vanskelighetsgrad, boblebad, vannsklie, surfestrøm og mye mer, her er det lett å ha det gøy, for både store og små. Himlabadet ligger 5-10 minutter med bil fra hotellet. Et av regionens mest besøkte utfluktsmål er Norra Berget, 10 minutter med bil fra hotellet. Her kombineres natur og kulturhistorie med lekeplasser, butikker og restauranter, noe som gjør dette vakre stedet passende for alle aldre.

Klatre opp det 22 meter høye utkikstårnet (populært kalt ispinnen) for en fantastisk utsikt over Sundsvall og bukte, besøk Sjöfarts- och Hantverksmuseet eller sjekk ut hvilke dyr som lever på fjellet. Kanskje du kan kose litt på ett lam mens du er der?

Kontakt

  • Strandgatan 10 852 31 Sundsvall , Sverige

Finn frem til hotellet

Lokaltrafik

Du finner en bussholdeplass 200 meter fra hotellet, og Sundsvall sentralstasjon bare 400 meter fra hotellet, derfra kan du ta bussen til Sundsvall hvor du også kan ta bussen direkte til Sundsvall Timrå lufthavn.

Fra flyplass

22 km og rundt 20 minuter med bil. 

Taxi

Taxi Kurir Sundsvall, +46 60 15 00 00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.