Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - et moderne og elegant hotell i nærheten av Selångersån og Sundsvalls bykjerne. Her finner du basseng på taket, konferanselokaler, samt moderne og koselige hotellrom som gir deg følelsen av å komme hjem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Hotel Sundsvall! Er det noe du lurer på før oppholdet ditt? Har du et spørsmål? Da håper vi at du finner svaret her.

Har dere bagasjerom?

Selvfølgelig, vi tar vare på bagasjen din både før og etter oppholdet ditt om du vil utforske Sundsvall uten å bære rundt på tung last.

Er det parkering i nærheten av hotellet?

Parkeringshuset City-P på Norrmalm holder åpent døgnet rundt, og ligger nesten vegg i vegg med hotellet. Parkeringshuset har 442 parkeringsplasser, inkludert flere elbilplasser. Parkeringen betales på stedet med din foretrukne betalingsmetode, men kan ikke forhåndsbestilles og -betales. Priser og mer informasjon finner du her.

Har dere gratis WiFi?

Elsker Petter Stordalen mandager? Ja, selvfølgelig har vi det! Gratis, trådløst og raskt.

Har du glemt noe?

Fikk du ikke med deg alt da du pakket for oppholdet? I resepsjonen har vi det meste du skulle behøve: tannbørste, tannkrem, barberhøvel og -blad, sjampo, balsam, hudkrem, og skopuss. Reach out and we will fix!

Forhåndsbestilling av bord i restauranten på vår takterrasse?

Restauranten, NÒR Sundsvall, på vår takterrasse er populær. Vi anbefaler derfor å booke bord i god tid før ditt opphold, for å være sikker på å få plass og ikke gå glipp av opplevelsen.

Får jeg ta med meg hunden min til hotellet?

Din lodne venn er hjertelig velkommen! Husk å informere oss ved booking, så vi kan ta vare på dere på best mulig måte. Pris for kjæledyr er 300 SEK per opphold.

Sen utsjekk

Liker du å sove lenge? Selvsagt kan du sjekke ut senere. For 100 SEK per time kan du sove så lenge du vil. Om du ønsker å sjekke ut etter 18.00 debiteres en ekstra natt.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Sundsvall vil være et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking senest 12.00

Åpningstider 

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - søndag: 07:30 - 10:30

Elements Spa Sundsvall

Tirsdag - fredag: 11:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 20:00
Søndag: 08:00 - 14:00

Living Room lunch

Mandag - fredag: 11:00 - 13:30 (Serveres ikke om sommeren.)

Living Room After Work 

Fredager: 17:00 - 21:00 (Serveres ikke om sommeren.)
D, drinker & mat

Terrassen

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.