Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Strömstad Spa & Resort Strömstad ,  Sverige

Se alle hotell i Strömstad, Sverige

Strömstad Spa & Resort

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa & Resort ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa & Resort 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Strömstad Spa & Resort

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På konferanse eller ferie - vi kjenner hotellet og nærområdet vårt godt, og deler gjerne våre tips med deg.

Golf

Mellom hotellet og kaikanten er det ti meter. Til golfbanens første tee er det et lite stykke lenger - ca 45 meter. Golfbanen ligger som et svevende grønt teppe ved siden av hotellet, og er et sted som er som skapt for å slappe av og ha det fint på. På grunn av golfstrømmen er det en uvanlig lang sesong her, og med det fantatiske naturlandskapet har du alle muligheter for å kombinere golf med opplevelser. 

Shopping

Strömstad er av de største handelsbyene for både norske og svenske innbyggere. Her finnes det en rekke butikker og restauranter, og en handletur i Strømstads trivelige gater er absolutt å anbefale. Du vil finne små, særegne butikker side om side med kunstgallerier og større butikker, og det er flust av kafeer å velge mellom når du trenger å hvile benene. 

Sentrale Strømstad

På Strömstads museum finner du samler og utstillinger om lokal historie. Bukten, byens eldste del, gir et godt inntrykk av hvordan byen så ut på 1800-tallet, med sine trehus og brosteingater. Beveger du deg opp til Korpeberget har du utsikt over sjøen og Strømstads skjærgård. For samtidskunst anbefaler vi Lokstallet.

Kosterøyne i Strømstads skjærgård

Koster har alt du måtte ønske deg for en herlig skjærgårdsopplevelse. Det går ferje til Koster fra Strømstad flere ganger daglig hele året. Ute på Koster vil du kunne oppleve fiskervær, beitende dyr og store bølger i et fantastisk naturområde.

naturum® Kosterhavet

Her kan du oppleve en utstilling med fotografier, interaktive aktiviteter og mikroskop der du kan titte på dine egne strandfunn. Det finnes også et akvarium der kan du møte noen av Kosterhavets innbyggere. her finnes også audioguider som veileder deg gjennom utstilling. Naturum Kosterhavet er porten til Sveriges første maritime nasjonalpark, innviet i 2009.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.