Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Globe Har du spørsmål før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene dine her.

Ting å finne på under oppholdet

Hotellet ligger vegg i vegg med Globen Shopping Center, hvor du fnner over 60 butikker under samme tak. Når du er i området, pass på å dra på en event på en av arenaene her. Pass også på å få med deg utsikten over Stockholm fra Globens tak med Skyview. Hovedattraksjonen er såklart alle de ulike arrangementene som organiseres på arenaene i området.

Parkering

Quality Hotel Globe har en liten utendørs parkeringsplass bak hotellet (250 SEK/dag). Som gjest på hotellet kan du forhåndsbestille plass ved å kontakte oss på mail eller telefon. Alternativt kan du parkere i Globen Shopping (Arenavägen 49, etasje 3) hvor du finner inngangen til hotellet via parkeringshuset, gi beskjed til resepsjonen ved ankomst og få en rabattert pris på 270 SEK/dag som hotellgjest (vanlig pris 310 SEK/dag, kan ikke forhåndsbestilles) .

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Globe er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Oppgrader oppholdet

Hvorfor ikke unne deg oppholdet gjennom romoppgradering, privat badstue eller en av våre valgfrie pakkepakker på rommet ved ankomst? Kontakt oss via e-post/telefon for mer info og priser, så hjelper vi deg med å forgylle oppholdet ditt litt ekstra.

Treningsstudio

Som hotellgjest har du tilgang til det døgnåpne treningsstudioet, som ligger i 2. etasje, ved siden av lobbyområdet.

WIFI

Trådløs forbindelse er tilgjengelig i hele huset, enten du er på hotellrommet, på en konferanse eller i en av restaurantene våre. Selvfølgelig er det gratis, koble enkelt til via det åpne nettverket Qualityguest.

Vaskeri

Vaskeri er tilgjengelig på hotellet. Lever inn tøyet i resepsjonen før kl. 09.00 og du vil motta den igjen samme dag etter kl. 17.00, mandag - fredag. Priser og vaskepose finnes i rommet.

Lounge 24

Bak resepsjonen er Lounge 24 hvor vi har det meste du kan trenge! Kaffe, brus, chips, søtsaker og annet godsaker. Ulike hygieneartikler og andre ting du glemte på turen kan kjøpes i resepsjonen.

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut av hotellet? Hvis du registrerer deg for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt legge igjen nøkkelen din i Express Checkout-boksen når det er på tide å forlate hotellet. Og du - det er definitivt ingen kø.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Mistet og funnet

Fikk du ikke med deg alt når du pakket ned for hjemreisen din? Kontakt gjerne resepsjonen så kommer vi til å gjøre vårt ytterste for at du skal få igjen dine gjenglemte gjenstander.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 16.00 
Utsjekking senest kl. 12.00

Sen utsjekking og tidlig innsjekking er mulig å kjøpe ved tilgjenglighet.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Bor du ikke på hotellet?

Velkommen på frokost, 195 SEK per person (med forbehold om tilgjengelighet).

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.