Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel Globe Har du spørsmål før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene dine her.

Ting å finne på under oppholdet

Hotellet ligger vegg i vegg med Globen Shopping Center, hvor du fnner over 60 butikker under samme tak. Når du er i området, pass på å dra på en event på en av arenaene her. Pass også på å få med deg utsikten over Stockholm fra Globens tak med Skyview. Hovedattraksjonen er såklart alle de ulike arrangementene som organiseres på arenaene i området.

Parkering

Quality Hotel Globe har en liten privat utendørs parkeringsplass bak hotellet (195 SEK/dag). Som gjest på hotellet kan du forhåndsbestille et sted ved å kontakte oss via e-post eller telefon. Hvis dette er fullbooket, kan du som gjest enkelt parkere mot et gebyr i Tele2 Arenagaraget som ligger overfor hotellets hovedinngang, alternativt i Globen Shopping, neste døren til hotellet. Ved bruk av hotellets parkeringsplass betales avgiften ved innsjekking. Parkeringsgebyr betales på stedet i Tele2 Arenagaraget og i Globen Shopping via betalingsterminal eller app.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Globe er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Oppgrader oppholdet

Hvorfor ikke unne deg oppholdet gjennom romoppgradering, privat badstue eller en av våre valgfrie pakkepakker på rommet ved ankomst? Kontakt oss via e-post/telefon for mer info og priser, så hjelper vi deg med å forgylle oppholdet ditt litt ekstra.

Treningsstudio

Som hotellgjest har du tilgang til det døgnåpne treningsstudioet, som ligger i 2. etasje, ved siden av lobbyområdet.

WIFI

Trådløs forbindelse er tilgjengelig i hele huset, enten du er på hotellrommet, på en konferanse eller i en av restaurantene våre. Selvfølgelig er det gratis, koble enkelt til via det åpne nettverket Qualityguest.

Vaskeri

Vaskeri er tilgjengelig på hotellet. Lever inn tøyet i resepsjonen før kl. 09.00 og du vil motta den igjen samme dag etter kl. 17.00, mandag - fredag. Priser og vaskepose finnes i rommet.

Lounge 24

Bak resepsjonen er Lounge 24 hvor vi har det meste du kan trenge! Kaffe, brus, chips, søtsaker og annet godsaker. Ulike hygieneartikler og andre ting du glemte på turen kan kjøpes i resepsjonen.

Express Checkout

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut av hotellet? Hvis du registrerer deg for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt legge igjen nøkkelen din i Express Checkout-boksen når det er på tide å forlate hotellet. Og du - det er definitivt ingen kø.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Mistet og funnet

Fikk du ikke med deg alt når du pakket ned for hjemreisen din? Kontakt gjerne resepsjonen så kommer vi til å gjøre vårt ytterste for at du skal få igjen dine gjenglemte gjenstander.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 16.00 
Utsjekking senest kl. 12.00

Sen utsjekking og tidlig innsjekking er mulig å kjøpe ved tilgjenglighet.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Bor du ikke på hotellet?

Velkommen på frokost, 195 SEK per person.

Brasserie X

Mandag - Lørdag: 17.00 - 22.30

Siste bestilling (kjøkkenet stenger) 22.30

Stengt på søndager.

Bar X

Mandag - Torsdag: 16.00 - 23.00
Fredag - Lørdag: 16.00 - 01.00
Søndager: 18.00 - 22.00

Barmeny serveres mandag - lørdag til kl 23.00 og til 22.00 på søndager.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.