Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Her er litt smart info for deg som har lyst til å bo på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central.

Parkering

I samme bygg som hotellet ligger et parkeringshus som hotellets gjester kan bruke. Det er et begrenset antall plasser, og de kan ikke forhåndsbookes. Prisen er 500 SEK, og du betaler i garasjen.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Rengjøring og nye håndklær

Vi tenker på lommeboka di og miljøet. Under oppholdet ditt rengjøres rommet hver fjerde dag, og da bytter vi også ut håndklærne. Ønsker du en ekstra rengjøring fikser vi det mot en kostnad på 100 SEK per gang, og om du trenger nye håndklær så fikser personalet i lobbyen det for 30 SEK per sett.

Bagasjerom

Rett ved resepsjonen er det et bagasjerom der du kan plassere bagasjen din om du trenger det, før innsjekk eller etter utsjekk.

Gratis wifi

Alle som bor her har tilgang til gratis trådløst internett over hele hotellet - det er bare å surfe på!

Lobbybar

Her finner du både mat og drikke, snop og snacks. Dessuten er lobbybaren åpen døgnet rundt. Kjøp og spis frokost når du vil. Alkohol serveres mellom kl. 11.00 - 00.00.

Sen utsjekking

Ble det en sen lørdagskveld? Ikke noe stress. På søndager får du beholde rommet frem til kl 18.00 uten kostnad. Så ta det med ro og sov litt lenger - it's on us. Les mer om sen utsjekking her.

Oppgradering

Vi tilbyr oppgradering fra 200 SEK. Ta kontakt med resepsjonen, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss på +46 8 566 222 00 eller via xpress.stockholmcentral@strawberry.se

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00
Lazy Sunday – Utsjekking på søndager kl 18.00

Lobbyshop

Mandag til søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.