Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

For oss på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er beliggenhet alt. Mer sentralt enn dette får du ikke bodd i Stockholm. Vi tilbyr kompakte og stilige rom til bra priser - rett ved Stockholm Centralstation.

Betal kun for det du trenger

Hos Comfort Hotel Xpress har vi valgt å skippe frokostbuffeten. I vår Barception har vi funnet frem et lite utvalg av chia pudding, havregryn, baguetter, yoghurt, smoothies, juice, nykvernet fairtrade kaffe og annet digg som passer perfekt til frokosten. Kjøp det du har lyst på, ta den med deg ut i Stockholms gater om du vil eller sett deg ned i vår lobby for å spise. Du kan også kjøpe våre ferdige frokostpakker som koster 95 SEK.

Vil du ha en virtuell omvisning av hotellet vårt? Her kan du se hotellet.

Sentral beliggenhet

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central ligger i Stockholms World Trade Center, med direkte tilknytning til Stockholms Centralstation. Her har du gangavstand til Stockholms store tilbud av shopping, restauranter, utesteder og severdigheter. Kommer du med bil parkerer du enkelt i parkeringshuset vegg i vegg med hotellet. Les mer om Stockholm her.

Hotellrom

Våre hotellrom er plasseffektive og har akkurat det du trenger. Velg å bo litt romsligere i et standardrom, eller spar penger i et av våre moderaterom. Moderate passer perfekt for deg som vil koble av og sove godt etter en hektisk dag i Stockholm. Stillere soveplass skal du lete lenge etter.

Gratis wifi når du vil

Du surfer såklart trådløst på hele hotellet uten å betale en krone.

Mat og drikke

Selv om hele Stockholms utvalg finnes rundt hjørnet kan det være digg å bare få være på hotellet av og til. I lobbyen finnes en bar der vi serverer både mat og drikke, slik at du ikke trenger å forlate hotellet om du ikke har lyst.

Handikaptilpassede rom

Vi har et antall handikaptilpassede rom, utformet for å forenkle ditt besøk om du har bevegelseshinder eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikaptilpassede rom og fasiliteter.

FAQ

Vil du vite mer om hva som finnes på vårt hotell? Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Xpress Stockholm Central.

Kontakt

  • Kungsbron 1 11122 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Centralstation

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
telefon +46 08 150 000

Om Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Antall hotellrom

257 rom - 503 senger

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40,4 km, ca 35 min
Bromma Flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon T-centralen: ca 150 m
Stockholms Centralstation: ca 50 m

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.