Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Et hotell med optimal beliggenhet ved Kista Galleria, Kistamässan og t-banen som tar deg til Stockholm City på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nye og moderne hotellrom, Barception, stor lounge og treningsrom.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Kista

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

En god frokost er viktig for en bra start på dagen. Hos oss får du en fresh, enkel og smakfull frokost. Frokosten inngår alltid for hotellgjester.

Åpningstider
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Vår frokostservering har varierende åpningstider om sommeren og helligdager. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Parkering

Under hotellet er det en garasje du kan parkere bilen. Ettersom denne garasjen ikke tilhører hotellet kan du betale direkte i app, EasyPark eller via SMSPark. Kostnaden for parkering er mellom 80-100 SEK per døgn.

 

Barception

Bar + Reception = Barception

En kombinasjon av en bar, resepsjon, innsjekk og deli. Det perfekte stedet å møte nye folk, høre på en godlåt, finne noe å spise eller ta en drink før du skal ut på eventyr.

Gym

Ingen har noen gang angret på en treningsøkt! Besøk hotellets treningsrom. Åpent døgnet rundt, hver dag.

Self service station

Det skal være enkelt å bo hos oss. Har du det travelt? Null stress! I våre automater kan du selv sjekke inn, betale og sjekke ut om du ønsker.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wifi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi, både trådløst og via kabel.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.