Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Et hotell med optimal beliggenhet ved Kista Galleria, Kistamässan og t-banen som tar deg til Stockholm City på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nye og moderne hotellrom, Barception, stor lounge og treningsrom.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Kista

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Det nyåpnede Comfort Hotel Kista. Et nytt, fresht og spennende hotell midt i Kista sentrum, bare 18 minutter fra sentrale Stockholm. Comfort Hotel Kista gir deg det du vil ha og dropper det overflødige. I stedet for romservice og minibarer, har vi Barception i lobbyen vår. En kombinasjon av bar og resepsjon, der du kan sjekke inn, kjøpe deg noe godt å spise, ta en drink og treffe nye mennesker eller sette deg ned for å jobbe. Vi har en sunn frokost som gir deg en bra start på dagen. 

Nært Kistamässan og Kista Galleria

Skal du besøke Kistamässen eller en bedrift som holder til i Kista eller Solna? Da passer beliggenheten til Comfort Hotel Kista perfekt. Vi er nabo til kjøpesenteret Kista Galleria, der du i prinsippet finner alt - shopping, restauranter, gadgets, gokart og kino. Hva mer behøver man?

5 minutter fra T-banen

Comfort Hotel Kista ligger nært Bromma og Arlanda flyplass. Det tar 18 minutter med t-banen inn til sentrum, Stockholm city. Pendeltogstasjonen er 1200 meter bort - og der går togene sørover i byen eller nordover til Arlanda. Ja, altså nær alt.

Enkel og rask mat hele døgnet 

Comfort Hotel satser på mat som er enkel, god og bra for både kropp og miljø. I vår Barception finner du middag, snacks, kaffe og annet godt. Frokosten vår er en hybrid mellom en klassisk hotellbuffet og kaféfrokost. Vi har grønt fokus og sørger for å dekke på med det du lyst på, men vi skipper unødvendig overflod. Se alle servicetilbud vi tilbyr her.

Velutformede hotellrom for store og små selskap

Comfort Hotel Kista har såklart ulike rom for ulike behov. Skal du reise alene, med familien eller med vennegjengen? Vi har enkeltrom, dobbeltrom, og XXL-rom som har plass til 6 personer. Vi har også åtte handikaprom. Følg med, snart kan du booke rommene på denne siden.   

Stor lobby der du kan jobbe og være sosial

Vår første etasje er stor og innbydende. Her kan du sitte og jobbe, ta en pause, henge med venner og kolleger, spise, ta en kaffe eller drikke. I lobbyen vår er det plass til alle.

Vaskerom og treningsrom

Like du rene og rynkefrie skjorter eller hater du å gå glipp av treningsøkter? Ikke tenk på det, Comfort Hotel Kista har vaskerom og treningsrom som er åpent døgnet rundt.

Gratis wifi

Selvsagt har du tilgang til trådløst internett på hele hotellet, uten ekstra kostnader. Vi har også internett via kabel om du ønsker det.

  • Isafjordsgatan 21 164 40 Kista , Sverige

Om Comfort Hotel Kista

Antall hotellrom

194 rom

Avstand til flyplass

Arlanda Airport, 30 km, 20 min med bil/taxi. Flybuss fra Kista til Arlanda Airport tar 29 minutter. 

Bromma flyplass, 8 km, 10-15 min med bil/taxi.

Avstand lokaltrafikk

Kista T-banestasjon, 500m. Blå linje mot Kungsträdgården tar deg inn til Stockholm city på 18 minutter. 

Helenelund pendeltogstasjon: 1200m.

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.