Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat med spennende design inspirert av 60-tallet. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Sjekk inn i Rosa Rommet og støtt Bröstcancerförbundet!

For hver natt en gjest sjekker inn i Rosa Rommet gir Clarion Hotel Amaranten 100 SEK direkte til Brystkreftforbundet. Dette er et av våre standardrom som vi i samarbeid med inredningsbyrået Ginst Interiör har forvandlet til en rosa drøm. Rommet ble lansert på den internasjonale Brösthälsodagen den 15. oktober 2019. Her kan du lese mer om initiativet.

Hvordan kan jeg booke Rosa Rummet?

Når du booker eller sender en forespørsel kan du skrive at du ønsker det Rosa Rommet, alternativt kan du sende oss en mail via cl.amaranten@strawberry.se og booke Rosa Rommet direkte.

Når du får tildelt Rosa Rommet gir Clarion Hotel Amaranten automatisk 100 SEK direkte til Bröstcancerförbundet. Om du som gjest også vil bidra kan du gi en valgfri donasjon til hotellets innsamling.

Bröstcancerförbundet

Bröstcancerförbundet er Sveriges eneste interesseorganisasjon som fokuserer kun på brystkreft, og som støtter både forskning og medlemmer. For å nå sin visjon om at ingen skal måtte lide av brystkreft, finansierer de forskning, sprer kunnskap rundt forebygging og jobber med påvirkning av holdninger rundt brystkreftspørsmål. De har over 11 000 medlemmer og 33 brystkreftforeninger rundt om i landet. Clarion Hotel Amaranten og Bröstcancerförbundet etablerte et sterkt samarbeid i 2019, som kommer til å fortsette framover. 

Rosa rommet

Rommet er innredet med detaljer i messing og eksklusive, rosa toner med utsikt mot vår koselige bakgård. Her sover dere godt i to 90 cm brede senger fra Hilding Anders. I rommet er det også en minibar, skrivebord, tv, strykejern og hårføner. Det finnes også en sovesofa (157 cm lang). De lyse, luksuriøse baderommene har dusj eller badekar.

Book det Rosa Rommet

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for booking på telefonnummeret  +46 8 692 52 00 eller via cl.amaranten@strawberry.se.

 

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.