Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

At Six Stockholm ,  Sverige

At Six

Stockholm,  Sverige

At Six er Stockholms nye møtested, og noe ganske utenom det vanlige. Det eksklusive hotellet med et unikt tilbud av rom, restauranter og barer, treningsrom og eventarena blir fort din nye Stockholmsfavoritt. Vi ses her.

At Six 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,7
av 10
Vurdering av At Six

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Hos oss kan du nyte en herlig frokostbuffet med mange ulike alternativ. I tillegg til buffeten finnes det ogsåe en separat á la carte-meny med internasjonale og nyskapende frokostretter. Prøv våre ricottapannekaker, scrambled avocado, 63 degree egg med hollandaisesaus og flere godsaker!

Frukostbuffet: 375 SEK

Åpningstider finner du her!

 

 

Parkering

Stockholm parkering drifter parkeringen (Gallerians parkeringshus) der det finnes 795 plasser innendørs under Gallerian. Vi tilbyr også valet parking.

Parkering Gallerian: 70 kr/time eller 425 kr/døgn

Valet parking: 675 kr/døgn (det er ikke mulig å forhåndsbestille)

Treningsrom

På treningsrommet vår i 1. etasje finner du vårt treningsrom med CrossFit-inspirert treningsutstyr fra kjente leverandører. At Six Gym Club er vår eksklusive medlemsklubb der du blant annet får muligheten til å trene med vår personlig trener.

For mer informasjon og spørsmål: 
wellness@hotelatsix.com

Room service

Vi tilbyr room service mot 95 SEK i serviceavgift.

Vaskeservice

Trenger du å vaske noe eller bare friske opp reisegarderoben mens du bor hos oss? At Six tilbyr vaskeservice mot en serviceavgift.

Wifi

Vi tilbyr gratis wifi til alle våre gjester. Det skal være enkelt å være koblet på, men husk også av og til å koble av.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.