Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Et nytt, moderne og energismart hotel har åpnet i Solna. I nærheten av offentlig transport og med gåavstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasjön med deres vakre naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Solna

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi er en av de som påstår at frokost er dagens viktigste måltid. På Comfort Hotel Solna kan du nyte en sunn og enkel, men så god frokostbuffet hver morgen. Som selvfølgelig er inkludert i romprisen. I helger og arrangementer jobber vi med frokostautomater for å sikre at alle våre gjester får en utmerket frokostopplevelse.

Frokosttider:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Ved større events og aktiviteter kan frokosttidene utvides.

Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet. Arenagarasjen ligger på Evenemangsgatan 32 (under Friends Arena) og er det nærmeste. Her kan du parkere innendørs. Det finnes også utendørsparkering rundt hotellet, husk å legge merke til de lokale parkeringsreglene for å unngå bøter.

Maxpris per døgn 320 SEK

Lunsj

På hverdager serverer vi vår sunne lunsjbuffet! Buffeeen består av dagens kjøtt eller fisk, en vegetarisk rett, dagens suppe serveres med brød og en stor salatbuffet. Alt dette får du til 149 SEK. Følg med på vår Instagram for ukens meny!

Åpningstider

Mandag - fredag: 11:30 - 13:00

Treningsrom

Ingen har noensinne angret på en treningsøkt. Husk å besøke hotellets treningsrom når du er på besøk. For alle morgenfugler eller de som foretrekker lunsjpausen - treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Barception

Bar + Resepsjon = Barception. I første etasje finner du vår Barception som serverer kaffe, brus, øl og vin, snacks og enklere mat med et tydlig fokus på økologiske og sunne råvarer. Her kan du fylle på med sårt trengt energi eller bare chille med en drikke i loungen vår. Selvfølgelig kan du også sjekke inn her!

Self Service Station

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi en Self Service Station hvor du enkelt kan sjekke inn og ut helt selv. Dropp køen å gå direkte opp på rommet.

Wifi

Hos oss kan du selfølgelig bruke vårt trådløse og raske wifi helt gratis, tilgjengelig over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.