Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrkøpings mest spennende hotell, her tilbyr vi 194 hotellrom, fire møterom og treningsrom, alt pakket inn i lekkert design, bare 5 minutter fra Norrkøping C.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Norrköping

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi tilbyr en stor frokostbuffét med mange økologiske og sunne alternativ - en skikkelig hotellfrokost. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokosten serveres:

Mandager - fredager: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Frokosten har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Kommer du med bil? Parker raskt og enkelt i vårt parkeringshus. Det koster 150 SEK per dag. Har du elbil? Vi har åtte ladepunkter i garasjen. OBS, for tiden pågår det veiarbeid i området bak hotellet, spør i resepsjonen så viser vi deg hvordan du kommer deg til garasjen. Rundt hotellet er det offentlige parkeringsplasser mot avgift.

Oppvarmet garasje
30 plasser
8 plasser for lading av elbil.
Direkte tilknytning til hotellet.
Book her!

Barception

På Comfort Hotel Norrköping liker vi å skille oss ut og gjøre saker og ting litt annerledes. Vi vil ha en bar, og vi trenger en resepsjon. Disse slåes da sammen, og VOILÀ - vi har en Barception. Sjekk inn og bestill en kald øl eller en god juice samtidig om du vil. It’s Business as unusual, baby!

 • Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim

Konferanse

Våre fire konferanselokaler for opptil 40 personer er utstyrt med det siste innen teknologi og tilbyr alt du behøver til et møte eller en konferanse. Studio 1 er utstyrt med projektor, liten whiteboard og blokker, mens Studio 2-4 har 48 tommers tv med HDMI inngang, liten whiteboard samt blokker. Om dere ønsker å ta en pause for mat og drikke tilbyr vi en dagpakke inkludert to pauser og en lunsj. Selvfølgelig er det mulig å kun bestille mellomåltid eller lunsj, vi komponerer dagen etter deres behov.

Bestill konferanselokale allerede nå

Få mer information og bestill konferanselokaler via epost eller ring oss på +46 11 156 500. Under ser du våre konferanselokalers kapasitet.

Studio 1

Kinooppsett: 40 personer
Skolsitning: 30 personer
U-bord: 20 personer

Studio 2 og Studio 4

Maks 10 personer

Studio 3

Maks 8 personer

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha» produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Godteri og miniapotek finnes også. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

Treningsrom

Hos oss på Comfort Hotel Norrköping trener du i moderne lokaler. Her kan du både trene styrke og kondisjon. Selvfølgelig er treningsrommet gratis for alle våre hotellgjester. Sjekk innom igjen senere for åpningstider og mer informasjon.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, og mot avgift.

Forutsatt at vi har ledig kapasitet, sjekk alltid med respsjonen om dette er mulig. Under sommerperioden er det ofte full hus og det kan være vanskelig å tilby dette, men spør oss ved innsjekk! 

Wifi

På Comfort Hotel Norrköping surfer du selvsagt gratis på hele hotellet.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Heis
 • Utendørs parkering
 • Innendørs parkering
 • Safe
 • Flatskjerm
 • Sammenhengende rom
 • Kopimaskin
 • Faksmaskin
 • Handikap-rom

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.