Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

På Quality Hotel The Weaver får du alltid en bra start på dagen. Vi har en stor og sunn frokostbuffet med et godt utvalg av økologiske produkter. En skikkelig god hotellfrokost som selvfølgelig er inkludert i prisen når du overnatter.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

Parkering

Vi har ett parkeringshus bak hotellet. Plassene kan ikke bookes på forhånd. Du kan betale med mynt, kort eller via appene Parkering Göteborg og EasyPark.

Priser

Vanlig bil: 7 SEK per time
Ladeplass finnes i parkeringshuset, ekstra kostnad for strøm kommer i tillegg.

Parkeringshuset er stengt mellom kl 19:00 - 06:00, også i helgene for utvidet sikkerhet. For å komme inn i parkeringshuset da får du en kode av resepsjonen.

Treningsrom

Gjør deg selv en tjeneste og besøk hotellets moderne treningsrom. Her finner du vekter, maskiner og selvfølgelig bra musikk på høytaleren.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lobbyshop

Om du skulle få lyst på noe godt gjennom dagen, på kvelden eller om natten så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikker og annet i vår lobbyshop. Velkommen!

Wifi

Hos oss har du tilgang til gratis, raskt og trådløst nettverk over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.