Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Malmö

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange økologiske og sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord. Du er velkommen til å nyte frokosten vår selv om du ikke bor på hotellet, det koster 145 SEK i ukedager og 165 SEK i helger og helligdager. Barn spiser for halve prisen.

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06.30 – 09.30
Lørdag, søndag og helligdager: 07.30 – 11.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på sommeren og helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Det er enkelt å reise til oss med bil. Ta sikte på Malmö C, rett etterpå ser du hotellet og parkeringsplassen. På baksiden av hotellet er det parkeringsplasser som driftes av Malmö by. Betaling for parkeringen skjer i de nærliggende parkeringsautomatene eller via Mobil APP, Easy Park eller lignende. Døgnparkering betales direkte ute på parkeringsautomatene på parkeringen.

Treningsrom

Uansett om du er en morgenfugl eller nattugle, ikke glem å pakke med deg treningsklær og test ut vårt nyrenoverte treningsrom som er åpent 24/7.

Åpningstider:

24/7 hver dag

Lobbyshop

Barception er en kombinasjon av resepsjon, bar og deli. Det perfekte stedet for å sjekke inn og teste ut vårt seneste sesonginspirerte utvalg av mat. Ta en drink, møt nye eller gamle venner og ta en matbit før du går ut og utforsker Malmös puls.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lazy Sunday

Vi liker Lazy Sundays! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Kontakt alltid resepsjonen sånn at vi kan se om vi ha kapasitet, da vi ikke alltid kan garantere at det finnes ledige rom. Og du, det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, om vi har rom, da mot en avgift.Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi på hele hotellet. Du kan lett koble deg til Telia wifi - på rommet, i lobbyen eller restauranten. Bare oppgi navn og e-mail, så er det bare å surfe på!

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Konferansesenter
 • Restaurant
 • Hotellsafe
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Møterom
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.