Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige
  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  • Det populära Zlatan-rummet på Malmö Live Hotell i Malmö

Ønsker du å oppgradere besøket ditt? Hos oss kan du faktisk bo som en konge (eller dronning) i en av våre suiter!

Zlatansuiten

I 23 etasje finner du den 100 kvadratmeter store suiten dedikert til Malmøs stolthet, fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic. Som byens ukronede konge bor du her i pomp og prakt. Med vindu fra gulv til tak våkner du til Malmøs beste Panoramautsikt.

Suiten er innredet med skandinavisk design i samarbeid med Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar. Tanken skal være at du blir ønsket velkommen av Zlatan selv.
Suitens blikkfang, og det som mange legger merke til først er det unike portrettet av Zlatan som er plassert overfor spisebordet. Bildet er tatt av Eric Broms i 213 og er en del av statens portrettsamling. Dessuten er suiten utsmykket med bilder fra Zlatans Court og Rosengård, området i Malmø der Zlatan vokste opp.

Zlatansuiten er klar for det meste – uansett om dere er et brudepar eller konferanseselskap som sjekker inn. Med hotellets største seng (210 centimeter lang – slik at Zlatan får plass) spisebord, sofagruppe, lounge-lenestoler og et kjøkken, tror vi at man lett kan trives.
Glemt bok hjemme? Ikke vær redd. Du kan alltids låne et eksemplar av Zlatans selvbiografi. Den finner du i bokhyllen

Chlumskasuiten

I samme korridor i 23 etasje finner du søstersuiten til Zlatansuiten - oppkalt etter Malmøiten og Sveriges fremste eventyrer, Renata Chlumska. I kontrast til alle Renatas reiser er dette en luksuriøs og koselig suite på 75 kvadratmeter. Men hva er vel en Chlumskasuite uten litt eventyr? Renata har donert ulike redskap fra sine seven summits, når hun besteg de høyeste fjellene på hvert kontintent, så let rundt i suiten og finn alle for å ta del i hennes opplevelser. På samme måte kan du også ta del i hennes oppvekst og relasjon til Malmø. Suiten ønsker en velkommen med en fantastisk utsikt over Malmø. 

I Chlumskasuiten finner du en stor dobbeltseng, et spisebord for fem personer, et skrivebord for kjærlighetsbrev eller e-post innboksen, en sofagruppe for koselig tv-titting, som også er en sovesofa, og et toalett samt et bad med badekar og dusj. 

I likhet med Zlatansuiten er også denne perlen et kreativt verk av innredningsgeniene Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar, med en touch av Renata Chlumska.

#gallery2408

Vi har ett hotellrom som ligger høyere opp enn våre suiter, nemlig rom 2408! Fra desember 2020 ble dette rommet mer unikt da det ble omgjort til en kunstutstilling. Vi presenterer ulike kunstnere og deres arbeider her.

Fra 26/11-2021 til 30/10-2022 stiller vi ut Tonje Linnéas fantastiske verk. Tonje Halvorsen, som står bak merket Tonje Linnéa, har en lidenskap for sikkerhetsnåler. I 2014 bestilte hun 100 000 sikkerhetsnåler og dette var startskuddet for hennes første bærbare kunstverk. 7000 timer, en halv million sikkerhetsnåler, 1,5 millioner perler og paljetter senere var hele kolleksjonen fullført, bestående av 10 antrekk. Samlingen går under navnet Obsession.

Vi har nå muligheten og er stolte av å vise frem noen av disse fantastiske kreasjonene i gallerirommet vårt. Når du sjekker inn på # galleri2408 bor du midt i utstillingen. Dette rommet passer dessverre ikke for barn.

Prosjektet # gallery2408 er opprinnelig et initiativ fra kunstneren Jeanette Gostomski (SPACE av Jeanette).
Book her!

Bestille suiter

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
+46 40 20 75 00 eller via book@clarionlive.se.

Priser

Chlumskasviten: 8 848 SEK/natt inkl. en boblende velkomst
Zlatansuiten: 13 000 SEK/natt inkl. en boblende velkomst

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.