Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

  • Lobby area with large photograph on the wall by Vera Lutter.

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Malmö Live

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Malmö Lives fantastiske konstellasjon med hotell, restaurant, kongress og konsertsal under samme tak er unikt i verden. La deg bli fanget i musikkens verden i et konserthus med akustikk i verdensklasse.

Malmö Live Konserthus er møteplassen for musikk, kultur og underholdning i Malmö. Med over 800 konserter og arrangementer i året på 7 ulike spillesteder finnes noe for musikkelskere i alle aldre. Den store konsertsalen hylles for sin akustikk i verdensklasse, og er hjemmearenaen til Malmö SymfoniOrkester (MSO) med rundt 90 musikere fra 17 ulike land.

Konserter, utstillinger, sing a-long og musikkquizer, locals unplugged med 040 live, gratis morgenkonserter, jazzklubb, afterwork, det eksperientelle musikkrommet, Okiinami for barn og mye mer - alt har plass på Malmö Live. På Malmö Live fylles av lokalbefolkning og tilreisende, artister fra inn- og utland, kunstnere, artister, idrettsprofiler og konferansebesøkende fra hele verden.

Velkommen du også!

Kontaktinformasjon

Besøk Malmö Live Konserthus nettside

Telefonnummer: +46 40 34 35 00

For billettspørsmål: biljettcenter@malmolive.se

For andre spørsmål og informasjon info@malmolive.se

Åpningstider

Billettluka er åpent: 

Torsdag: 16.00 - 18.00

Billettluka er også åpent 2 timer før konserter i Konserthuset hvor Malmö Live Konserthus selger billetter, og 1 time før konserter i Kuben eller Kanalscenen. 

Telefontid:
Mandag - Torsdag: 12.00 - 15.00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.