Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box er et hotell for alle sanser med gjestens helhetsopplevelse i fokus. Rommene gir deg en stor opplevelse på et lite område og rom for sosiale møter. Hotellet tilbyr alt du trenger og litt mer, som restaurant, bar, treningsrom og spa.

Quality Hotel™ The Box 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Box

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Servicetilbud på Quality Hotel The Box

Her ser du våre servicetilbud.

Frokost

Frokost er dagens viktigste måltid, og bor du på Quality Hotel The Box inngår det alltid en velfylt frokostbuffet med næringsrike og økologiske alternativ i romprisen. Du kommer ikke til å forlate matsalen vår sulten - her finnes det noe for alle!

Åpningstider for frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Parker bilen hos oss! Vi har kostnadsfri parkering for våre gjester ved tilgjengelighet. Vi har selvfølgelig også ladestasjon for deg med elbil.

Treningsrom

På Quality Hotel The Box finner du to velutstyrte treningsrom. Et innendørs og et utendørs. Kom og tren med oss!

Åpent døgnet rundt, alle dager.

Spa

Velkommen til The Wellbox. Her kan du roe ned og slappe av etter dagens aktiviteter, om det så er i vårt innendørs- eller utendørsbasseng, i badstuen eller i boblebadet.

Åpningstider

Mandag - tirsdag: 15.00 - 21.00
Onsdag - lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 16.00

Aldersgrense: 16 år
I selskap med en voksen er barn under 16 år velkommen mandag til torsdag fra åpning frem til klokken 17.00. Fra fredag til søndag er barn velkommen fra åpning til 15.00.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløs internett! Du kan enkelt logge på med ditt medlemsnummer.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.