Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Se alle hotell i Linköping, Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora torget, finner du Comfort Hotel® Linköping City. Et koselig hotell der du kan nyte hjemmekoselige rom og nærhet til byens shopping og severdigheter.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Unn deg selv en oppgradering når du bor hos oss på Comfort Hotel Linköping City. Vi har to deluxe rom og en suite som du kan booke direkte gjennom oss. Les mer om romtypene før du booker her

Deluxe rom

Våre to deluxe rom er begge 23 kvadrameter store, og har en stor og deilig dobbeltseng (180 cm bred). Det ene rommet er utstyrt med en badstu, og det andre har to fossefallsdusjer. Andre fasiliteter som minibar, hårføner, strykejern, strykebrett og skrivebord finner du også her. Ene rommet har til og med en sovesofa (160 cm bred), perfekt om man er 2 eller flere som bor på rommet. 

Suiten

Dersom du vil ha enda mer luksus så er det suiten du bør velge. Rommet er på 36 kvadratmeter og har en egen jacuzzi for to personer, samt hotellets eneste terrasse. Dette er luksus! Suiten har også en egen sovesofa (160 cm bred) og en dobbeltseng (180 cm bred), minibar, hårføner, vannkoker, strykejern, strykebord og skrivebord.

Vil du booke et av disse rommene kan du maile oss på co.linkoping.city@strawberry.se eller ringe hotellet på: +46 13 12 90 00

Kontakt oss

Du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss på +46 13 12 90 00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.