Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Høstinspirert middag, hotell og frokost

Planlegg noe hyggelig å se fram til i høst! Book en 3-retters middag med overnatting og frokost på noen av våre mange hotell i Norden.

Høstinspirert 3-retters middag, overnatting og frokost!

Er du på jakt etter den perfekte gaven til partneren din, en hyggelig opplevelse med vennegjengen eller kvalitetstid med familien?

Book en magisk kveld å se fram til i høst – med eksklusiv middag og hotellovernatting til en skikkelig bra pakkepris. Frokost er selvfølgelig inkludert, for hva er vel et hotellopphold uten den?

Leter du etter en helt unik middagsopplevelse? Book middagspakke på Icehotel eller Yasuragi.

Tilbudet gjelder hver helg, fra torsdag til søndag, på opphold fram til 19. november. Book senest 18. november!

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 19. november 2023. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen. Avbestillingsvilkår, samt hva som inngår i middagspakken, kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.