Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerinspirert middag, hotell og frokost

Endelig er den her: den nordiske sommeren på sitt beste! Book et sommerlig opphold i favorittbyen, med en 3-retters middag, overnatting og frokost på et av våre mange hotell i Norden.

Sommerinspirert 3-retters middag, overnatting og frokost!

Er du på jakt etter den perfekte gaven til partneren din, en hyggelig opplevelse med vennegjengen eller kvalitetstid med familien?

Book en magisk kveld å se fram til – med eksklusiv middag og hotellovernatting til en skikkelig bra pakkepris. Frokost er selvfølgelig inkludert, for hva er vel et hotellopphold uten den?

Leter du etter en helt unik middagsopplevelse i sommer? Book middagspakke på Icehotel eller Yasuragi.

Tilbudet gjelder alle dager, på opphold fram til 27. august 2023. Book senest 26. august!

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 27. august 2023. Bookingen kan avbestilles eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen. Avbestillingsvilkår, samt hva som inngår i middagspakken, kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.