Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ fargeklatt i Jønkøpings hotelltilbud. Med sentral beliggenhet midt i byen kan du bo, spise, trene, jobbe og mingle i et kreativt miljø. Det passer like bra uansett om du kommer hit for jobb, ferie eller bare vil nyte litt ekstra.

Vox Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,2
av 10
Vurdering av Vox Hotel

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Begynn dagen på beste mulige måte! Vår frokostbuffet inneholder blant annet lokalprodusert kjøttpålegg, oster, grønnsaker, frukt og ferske rundstykker. Selvsagt er du også velkommen selv om du ikke bor på hotellet, prisen for frokost er da 165 SEK.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Treningsrom

Vårt treningsrom i 6. etasje har utsikt over Vättern og er åpent døgnet rundt. Her finnes det tredemøller, romaskin, langrennsmaskin, pilatesballer, vekter, kettlebells, yogamatter og styrkemaskiner. Noe for alle med andre ord, så ta med treningsklærne,

Åpningstider

Døgnet rundt

Vaskeservice

Reise med litt mindre bagasje? Behøver du vaske noe, eller bare freshe opp reisegarderoben mens du bos hos oss? Vox Hotel samarbeider med et lokalt renseri.

Express Check Out

Lei av å stå i kø når det er på tide å sjekke ut fra hotellet? Si i fra til resepsjonen ved innsjekk så kan du enkelt levere nøkkelen i noen av våre utsjekkstasjoner når det er på tide å forlate hotellet. En Express Checkout med andre ord- garantert uten kø.

Wifi

Gratis wifi med enkel tilkobling, her behøver du ikke noe passord. Smart og enkelt. Gjeste-PC har vi dessverre ikke, derimot finnes det skjermer i loungen om man vil koble til pcen sin.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.