Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U ligger rett ved havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, drikke og stemnning uten like.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sea U

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Sea U! Er det noe du lurer på før ditt besøk hos oss? Vi håper du kan finne svaret her.

Parkering

Garasjen finner du direkte under hotellet, denne drives av Aimo Park. Plassene betales på stedet og kan ikke bookes på forhånd. Det finnes også plasser for elbil. Betalingsmåter er kredittkort, Aimo Parks app, Bee app og SMS. Priser finner du her.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom du kan oppbevaring bagasjen din, både før og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige rom har gratis trådløst internett. Velg vårt nettverk og du kan begynne å surfe. Enklere kan det neppe bli.

Sen utsjekk

Sove lenge? Selvfølgelig kan man sjekke ut senere. For 100 SEK/timen kan du sove lengre enn til klokken 12:00. Ønsker du senere utsjekk etter 18:00, belastes du for en ekstra natt.

Tilgjengelighetstilpassede rom

Clarion Hotel Sea U tilbyr selfølgelig hotellrom tilpasset for personer med funksjonsnedsettelser. Disse rommene er tilrettelagt for både rullestolbrukere og gjester med nedsatt hørsel- og syn. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du pakket? Ingen fare, i resepsjonen har vi det meste du kan trenge: tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, bodylotion, skopuss og sykit.

Reserver et  bord i restauranten vår

Vi anbefaler at du booker bord i god tid før oppholdet og for å forsikre deg om at du får plass på fantastiske AMA - Nikkei Restaurant och Rooftop. For mer informasjon og booking, klikk her.

Hva skjer på hotellet?

Du har vel ikke gått glipp av kalenderen vår? Her kan du se alt som skjer på Clarion Hotel Sea U når du kommer på besøk.

Presse og bilder

Trenger du materiale til en artikkel? Vi hjelper deg gjerne med ytterligere bilder og korrekt informasjon. Ta kotankt med Ida-Marie Isaksson.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Sea U er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 11.00

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for informasjon og booking på telefon +46 42 40 52 600 eller mail  cl.seau@strawberry.se

Utendørs Dipping Pool

Tilgang til Dipping Pool er ikke inkludert i romprisen.

Det er et begrenset antall plasser, husk å booke tid.

Pris 95 SEK per time
Aldersgrense 12 år i selskap med en forelder
Badekåpe og tøfler er inkludert

Children 6-11 years are welcome between 8am and 12 noon accompained by an adult.
Price: 50 SEK/h

 

Åpningstider: 07:00 - 21:00

Treningsrom

Alle dager: 06:00 - 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.