Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Panorama Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Gøteborg,  Sverige

Hotellet er åpent, men er for tiden under oppussing! Bo i nærheten av Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede utvalg av kultur og underholdning. Hotellet har 166 rom, Barception og treningsrom.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Frokost er dagens viktigste måltid! Vi byr på en deilig frokostbuffet med mange gode og sunne alternativer. Vi er stolte over å også kunne tilby ulike økologiske, veganske, laktosefrie & glutenfri produkter. Har du alleriger eller spesialkost? Gi oss beskjed før ankomst. Om du må dra tidlig på morgenen og har dårlig tid, er det fortsatt viktig å starte dagen med en god frokost. Resepsjonen serverer et lite utvalg av mat fra klokken 05.00. Dette må forhåndsbookes i resepsjonen kvelden før du reiser. Vil du komme på frokost selv om du ikke bor her? Det går selvfølgelig bra. Frokostbuffén er 175 SEK for voksne, 75 SEK for barn mellom 3-12 år og gratis for barn under 3 år.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30   
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Parkering finnes i direkte tilknytning til hotellet. Cirka 60 plasser er fordelt på tre etasjer. Du får koden til garasjen i resepsjonen. Det er et begrenset antall parkeringsplasser, og de kan ikke reserveres. Utenfor hotellinngangen finnes to offentlige parkeringsplasser for busser. Plassene kan ikke reserveres.

Priser

Hotellgjester: 205 SEK/natt
medlemmer: 185 SEK/natt
Konferansegjester: 85 SEK/dag

Ladeplasser for elbiler

Det er fire ladeplasser i garasjen i 3. etasje som kan brukes om de er ledig.
Vår samarbeidspartner P-air tar 5.95 SEK/Kwh i kostnad for lading.

Treningsrom

På treningsrommet vårt finner du tredemølle, crosstrainer, trimsykkel, frie vekter, multigym og pilatesball.

Åpningstider for treningsrommet:

Hver dag, hele døgnet.

Fra og med 1. juli 2024 er treningsrommet stengt pga renovering. 

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Barception

Har du lyst på noe å lett å spise eller noe å drikke, kan du komme ned til vår kombinerte bar og resepsjon - vår Barception! Det er åpent døgnet rundt.

Laundromat

Trenger du rene klær? Ikke noe problem! Om du vil sende klærne dine på rens, kan du gjøre det mandag til fredag. Vaskepose og prisliste er på rommet. Om du leverer klærne dine før kl. 09.00, får du det tilbake samme kveld.

Vi har også et rom med vaskemaskiner og tørketromler i 3. etasje som du kan bruke. Vaskemiddel kan kjøpes i resepsjonen.

Lazy Sunday

Vi liker Lazy Sundays! Derfor lar vi deg, så ofte det går, beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager - uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Sjekk alltid med resepsjonen da vi ikke kan garantere at det er rom tilgjengelig.

WiFi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst Internett. Du kobler til ved å velge "ComfortHotel". Passord eller registrering trengs ikke. Kan det bli enklere?

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Heis
 • Gjestevaskeri
 • TV
 • Sammenhengende rom
 • Gratis fullverdig økologisk frokost
 • Kopimaskin
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.