Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Panorama Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Gøteborg,  Sverige

Hotellet er åpent, men er for tiden under oppussing! Bo i nærheten av Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede utvalg av kultur og underholdning. Hotellet har 166 rom, Barception og treningsrom.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Panorama! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper at du skal finne svarene her.

Parkering

I garasjen vår er det mulig å parkere mot en kostnad på 205 SEK per natt, er du Strawberry medlem betaler du 185 SEK. Det er ikke mulighet å forhåndsbooke plass og vi har kun et begrenset antall parkeringsplasser. Ved ankomst til hotellet sjekker du inn, for så å få garasjekortet. Om du flytter bilen i løpet av ditt besøk så kan vi ikke garantere at plassen er ledig når du kommer tilbake.

Har du elbil?

Hos oss er det 4 ladestolper du kan benytte (med forbehold om tilgjengelighet) via vår partner P-air. Du finner de på garasjeplan 3. Parkeringskostnadene er som vanlig 185/205 SEK per dag. Strømmen betales separat via appen/QR-koden som står på ladestolpen.

Bagasjerom

Hotellet har ett oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett.

Røykfritt

Hele vårt hotell er røykfritt og vi har ingen rom tilgjengelige med røykealternativer. Gjelder også elektroniske sigaretter.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Vaskerom

Hvis du ønsker å sende klærne til vaskeri, er det mulig mandag-fredag​​. Vaskepose og prisliste er tilgjengelig på rommet. La tøyet i resepsjonen før 09.00 så kommer det tilbake samme kveld.Vi har også et vaskerom på hotellet som gjestene kan bruke. Det finns vaskemaskin og tørketrommel. Du kan ikke forhåndsbestille tid. Vaskemiddel kan kjøpes i resepsjonen.

Oppgradere ditt besøk.

Om du allerede har booket rom kan du gjøre en tilleggsbestilling for å gjøre ditt besøk enda litt mer luksuriøst og behagelig. Vi tilbyr blant annet rom med panoramautsikt der badekåpe og tøfler er inkludert, eller romantisk pakke med musserende vin, frukt og sjokolade. Kontakt oss på +46 031-767 70 13 eller via co.panorama@strawberry.se for å oppgradere ditt besøk!

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Panorama er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra klokken 15.00
Utsjekking senest klokken 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon  +46 31 767 70 00 eller e-post q.panorama@strawberry.se

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.