Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Comfort Hotel Göteborg er klare for å ta i mot deg. Bo hos oss i byens beste plassering, besøk populære OGBG Bar & Restaurant og smak mat inspirert av Asia. Hos oss bor du fint til en god pris - midt i Göteborg.

Comfort Hotel® Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Göteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Göteborg! Hotellet finner du midt i sentrum på Skeppsbroplatsen, i nærheten til Göta Älv og bare ti minutter frå Avenyn, byens paradegate.

Gothenburg starts here

I Skeppsbrohuset - et av Gøteborgs mest kjente bygg ved Skeppsbroplatsen ligger Comfort Hotel Göteborg. Med 289 romslige hotellrom, frokostsal og lounge, treningsrom med badstue og OGBG Bar & Restaurant med deilige asiatiske smaker, kommer vi med et supert tilskudd til Gøteborgs hotelltilbud. Med byens beste utsikt til Göta Älv er Comfort Hotel Göteborg en rimelig bra start for deg som vil utforske Gøteborg. Du finner oss midt i byen, det er bare ti minutter å gå fra Gøteborg sentralstasjon, samt shopping og byliv.

It's gonna be good

Siden vi vil være Gøteborgs kuleste og smarte hotell. I tillegg til fine rom har vi 2 møterom og TaKeT - vår fantastiske takterrasse som er åpent både sommer og vinter, når vær og vinter tillater det. Ta turen til oss på din neste tur til Gøteborg, ha ditt event her - eller hvorfor ikke holde bursdagsfesten din her?

We offer you

Gratis internett, selvsagt. På søndager, om du ønsker og det er kapasitet, trenger du ikke sjekke ut før 18.00 på søndager. Husk å sjekke med oss i resepsjonen for mulighet for sen utsjekking. I loungen kan du sitte og jobbe, omgås med venner eller bare høre på musikk mens du nyter asiatiske smaker i OGBG Bar og Restaurant. 

Lengter du etter litt aktiviteter når du bor hos oss anbefaler vi våre naboer som ligger rett trundt hjørnet; Maritiman, GöteborgsOperan og Strömma. Ta en prat med resepsjonen så hjelper vi deg med å booke billetter og svarer på det du lurer på. Se hele vårt servicetilbud her!

Nysgjerrig på mer?

Her har vi samlet mer info om hotellet, parkering, handikapvennlige rom og annen bra informasjon. Du kan også lese mer om Gøteborg her.

Kontakt

  • Skeppsbroplatsen 1 411 21 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss og trikk

Buss og trikk tar du til holdeplass Stenpiren som ligger like utenfor hotellet.

Fra Gøteborgs sentralstasjon

Buss: 60, Express Rød, Express Blå og Trikk: 9 eller 1

Gå 800 meter til hotellet eller buss/trikk fra sentralstasjonen til holdeplassen Stenpiren.

Fra Landvetter flyplass 

Flygbuss til Gøteborgs sentralstasjon. Bytt til buss 60, Express Rød, Express Blå eller trikk 1 eller 9 till holdeplass Stenpiren. Det tar ca 30 minutter med bussen. Med taxi tar reisen ca 20-25 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00. 

Om Comfort Hotel Göteborg

Antall hotellrom

289 stk 

Konferanselokaler

2 Suiter for 8 personer
Kontakt oss for mer informasjon!

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 27 kilometer

Avstand kollektivtrafikk

Holdeplass Stenpiren: 60 meter
Gøteborg sentralstasjon: 800 meter

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.