Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo rett ved handlegater, fantastiske museer og godt besøkte resauranter. I hjertet av byen finner du Comfort Hotel City - et urbant og rimelig bosted for de som ønsker å besøke Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Start dagen med en sunn frokost. På Comfort Hotel City serveres en fresh frokostbuffet hver morgen med alt du kan trenge for en virkelig god start på dagen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Frokosten har varierende åpningstider i løpet av sommeren og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Du er hjertelig velkommen til å spise frokost hos oss selv om du ikke bor her. Dette koster 125 SEK per person.

Parkering

Comfort Hotel City ligger vegg i vegg med en garasje, hvor du kan parkere for 250 SEK per døgn. Kjøp parkeringsbillett i resepsjonen.

Barception

Om du er sugen på en liten snacks eller noe å drikke kan du ta en tur ned til vår sammenslåtte bar og resepsjon - Barception! Her finner du blant annet forskjellige drikker, smørbrød, salater, frukt og snacks. Vi holder åpent døgnet rundt.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gjestekjøkken

Som gjest hos oss får du tilgang til vårt gjestekjøkken, slik at du alltid kan lage deg ditt favorittmåltid, koke deg litt kveldsmat, eller diske opp en treretters med vennegjengen. Avtal tid for bruk i resepsjonen, og kos deg!

Wifi

Du får tilgang til raskt, trådløst internett over hele hotellet - helt gratis!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.