Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo rett ved handlegater, fantastiske museer og godt besøkte resauranter. I hjertet av byen finner du Comfort Hotel City - et urbant og rimelig bosted for de som ønsker å besøke Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Start dagen med en sunn frokost. På Comfort Hotel City serveres en fresh frokostbuffet hver morgen med alt du kan trenge for en virkelig god start på dagen.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Frokosten har varierende åpningstider i løpet av sommeren og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Du er hjertelig velkommen til å spise frokost hos oss selv om du ikke bor her. Dette koster 150 SEK per person.

Parkering

I samme bygning som hotellet ligger P-huset City APCOA. Dersom du parkerer i 3., 4. eller 5. etasje, tilbyr vi en rabatt på 250 SEK/dag. Du betaler i hotellresepsjonen, vi selger kun 24-timers billetter. Når du har parkert bilen, gir du beskjed til resepsjonen ved innsjekking og oppgir registreringsnummer på bilen og vi registrerer bilen for deg.

Parkeringshuset er stengt mellom kl. 00.00 og 06.00

Barception

I inngangsetasjen ligger vår Barception, som serverer kaffe, brus, drikke, snacks og enkel mat som pizza eller nachos. Her kan du fylle på sårt tiltrengt energi, låne et brettspill eller bare slappe av og ta en øl i lobbyen vår. Lurer du på hva Barception står for? Det er enkelt: Bar + Resepsjon = Barception

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gjestekjøkken

I lobbyen ved siden av Barception, er det et kjøkken som er tilgjengelig for våre gjester, hvis du ønsker å lage din egen mat. Føl deg som hjemme!

Vær oppmerksom på at alkoholholdige drikker ikke er tillatt.

Wifi

Du får tilgang til raskt, trådløst internett over hele hotellet - helt gratis!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.