Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo rett ved handlegater, fantastiske museer og godt besøkte resauranter. I hjertet av byen finner du Comfort Hotel City - et urbant og rimelig bosted for de som ønsker å besøke Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel City! Et rimelig og moderne hotell, nært Gøteborgs severdigheter, restauranter, shoppingmuligheter og sentralstasjon. 

Favoritthotell for mange

Dette er et favoritthotell for både barnefamilier, prisbevisste jobbreisende, idrettslag på reise og ikke minst vennegjenger som vil oppdage Gøteborg. Vårt fokus er å gi deg et herlig og enkelt opphold en billig penge, så du kan bruke pengene dine på andre ting. Shopping, mat, konserter, sport og kultur - du bestemmer. Hotellet ligger i et rolig kvartal, til tross for den sentrale beliggenheten. 

Bar + reception = Barception

I lobbyen finner du Barception. Her kan du koble av og nyte god mat og drikke døgnet rundt. Lobbyen er hotellets hjerte og møteplass. Her finner du en byguide i form av en grafittivegg, der våre Gøteborg-eksperter deler sine beste tips om severdigheter du ikke må gå glipp av, aktuelle happenings og events, sine personlige favorittsteder og mye mer. I uterommet i lobbyen finner du en koselig bålplass der du og vennene dine kan møtes på kvelden med noe godt å drikke, mens dere nyter flammene og snakker om dagens opplevelser.

Enkelt, pent og sentralt

Hotellet ble bygd om og renovert i 2014, og alle rommene holder derfor veldig høy standard, med god komfort i stilig og moderne design. Rommene er bra utformet, lyse med store vinduer, har finurlige oppbevaringsløsninger og er godt isolerte, slik at du kan sove godt hele natten gjennom. 

Hos oss har du tilgang til det meste, kun 200 meter fra sentralstasjonen og 500 meter til Ullevi. Liseberg og Scandinavum ligger knapt 2 km unna, og turen til GöteborgsOperan og Trädgårdsföreningen tar bare 5 minutter til fots. På Comfort Hotel City er du enkelt og greit nært alt.

Kontakt

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Fra Gøteborgs sentralstasjon

Kun 5 minutters gange til Comfort Hotel City.

Fra Landvetter flyplass 

Flybuss til Gøteborgs sentralstasjon. Bytt til buss 60, Express Rød, Express Blå eller trikk 1 eller 9 till holdeplass Stenpiren. Det tar ca 30 minutter med bussen. Med taxi tar reisen ca 20-25 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Comfort Hotel City

Antall hotellrom

102 hotellrom

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstand kollektivtrafikk

100 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.