Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nye hotell med unik beliggenhet på Lindholmen. Oppdag hotellets barer, hvorav ett av dem er på taket, velværeavdeling, konferanselokaler og ikke gå glipp av hotellets kinesiske restaurant Fei!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Pier

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Hotel The Pier i Gøteborg! Hotellet med den unike beliggenheten på Lindholmen kommer til å strekke seg langt for å skape et internasjonalt preg hvor øst møter vest når det kommer til service, mat, innredning og møter. 

Hotell med internasjonal karakter

Hva ville et hotell vært uten hotellrom? Ingenting, så det har vi selvfølgelig nok av, nærmere bestemt 254 rom i flere ulike kategorier. Hotellet har tre barer, en topmoderne konferanseavdeling, en restaurant og en relaxavdeling med yogastudio og treningsrom. Vår ambisjon er å skape en internasjonal møteplass med en pulserende atmosfære i hjertet av det innovative området Lindholmen

Restaurang Fei - en kinesisk matopplevelse du sent vil glemme

Gå ut på tiende etasje og se utover byen mens du slår deg ned for en kinesisk matreise, eller start kvelden i baren med en Baijiu-cocktail. Fei er en moderne restaurant, med mål om å bli spydspissen for det kinesiske kjøkkenet i Norden. Restauranten er en øyeåpner for de som ønsker å nyte en autentisk kinesisk matopplevelse - langt utover det vanlige. Det kinesiske kokketeamet er både prisvinnende og håndplukket, og på kjøkkenet står kokken Guowei Zhou fra Shandong-provinsen i Nord-Kina.

Living Room

Ved resepsjonen ønskes du velkommen inn til Living Room, en vibrerende møteplass for alle anledninger. Her kan du slå deg ned med en rykende kopp kaffe, spise noe godt, la deg inspirere av mennesker som går forbi, ha et møte for så å fortsette kvelden med godt drikke.

Rooftop Bar

11 etasjer over bakken serveres sommerlige drinker foran et slående bakteppe. Panoramautsikten strekker seg hele veien fra Hisingbroen til Älvborgbroen. Rooftop Bar fokuserer på godt drikke og tilbyr en sommerlig og varierende drinkmeny. Slå deg ned på første rad foran Gøteborgs skyline og nyt smaker av jordbær, litchi og yuzu.

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Gøteborg , Sverige

Vanlige spørsmål

Om Clarion Hotel The Pier

Antall hotellrom

254 hotellrom

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstand kollektivtrafikk

100 m

Finne frem til hotellet

Fra Gøteborgs Sentralstasjon

Nærmeste bussholdeplass er Pumpgatan som ligger 200 meter unna hotellet.

Fra Landvetter flyplass 

Flybuss til og fra Landvetter flyplass fra Lindholmen 900 meter fra hotellet, alternativt fra Göteborgs Sentralstasjon.

Ferge

Gratis ferge 100 meter fra hotellet mellom holdeplassene Lundbystrand og Stenpiren. Kjøres mandag - fredag mellom 06:30 - 19:00.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.