Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Post

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Gå inn i en atmosfære av tidløs eleganse. På Clarion Hotel Post finner du alt for et herlig opphold i hjertet av Gøteborg, rett ved sentralstasjonen. Det vakre gamle postkontoret har blitt en moderne oase fylt med prisvinnende restauranter, musikk, kunst, drinker, viner og et sted for velvære i toppklasse. La deg overraske over alt vi har å tilby. Noe sier oss at du kommer til å trives her.

Service med et personlig preg

Her blir du tatt hånd om av lidenskapelige fagfolk som ikke bare tilbyr fantastisk service, men også tar vare på seg selv. Med nysgjerrighet, stolthet og ønske om å gjøre besøket ditt til noe helt spesielt, inviterer Clarion Hotel Post deg til en uforglemmelig totalopplevelse for alle sanser.

Arena for møter, underholdning og opplevelser

Clarion hotel Post er ikke bare et hotell, men også en arena for alle typer møter, arrangementer, musikk, pop-ups, kunst og design. Glem ikke å sjekke opp hva vi har på gang når du reiser hit. Året rundt bobler programmet av spennende mat, begivenheter, fester, show, DJs livemusikk, messer, utstillinger og mye mer - uansett hvem du er, er det noe som passer for akkurat deg.

En verden av raffinerte smaker

Innenfor hotellets vegger er noen av Gøteborgs beste kulinariske perler. På VRÅ møter det japanske kjøkken den svenske vestkysten under ledelse av stjernekokken Sofia B. Olsson. Restaurant Norda tilbyr matinspirasjon fra Manhattan og Sveriges beste utvalg av viner fra Oregon. I Postbaren mikser våre erfarne bartendere internasjonale cocktailer. Hvorfor ikke prøve en drink du aldri har hørt om?

Konditori med prisbelønnet håndverk

I våre egne konditori lages deilige bakverk daglig av vårt prisvinnende team. I alle deler av hotellet bidrar konditoriet til smaksglede - fra fika i konferanseavdelingen til dessertmenyer i våre restauranter.

Rooftop pool på 13. etasje

Du kan ta en forfriskende dukkert i vårt oppvarmede takbasseng året gjennom. Om sommeren er også baren åpen - slå deg ned i en solseng og nyt et glass med utsikt over Drottningtorget. Reserver på forhånd, så du er garantert plass. Les mer om tider og priser her.

Oppdag Skönhetsfabriken

På Skönhetsfabrikenskjemmer du bort deg selv med hudpleiebehandlinger, hårstyling og massasje. Nyt The Treat med sin varme kilde tørr og dampbadstue og forfriskende isdusj. Skönhetsfabriken huser også hotellets treningsstudio med persolige trener. Som hotellgjest har du gratis inngang til treningsstudioet hver dag, hele døgnet.

Midt i Sveriges triveligste by

Clarion Hotel Post er det perfekte utganggspunktet for sightseeing, shopping og underholdning. Her bor du rett ved sentralstasjonen og Hageforeningen  - et drømmested for enkelt å utforske det Gøteborg har å by på- Utenfor inngangen er det trikker, leiesykler, taxi og elektriske scootere tilgjengelig for å nå flere av byens attraksjoner innen ti minutter. 

Tilgjengelighetstilpassede hotellrom

Clarion Hotel Post har selvfølgelig hotellrom tilpasset personer med funksjonsnedsettelse. Kontakt oss for mer infomrasjon.

Velkommen til Clarion Hotel Post. Se alle vår hotell i Gøteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss/trikk

Holdeplass Drottningtorget
Gøteborgs sentralstasjon.

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, 
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antall hotellrom

540 stk

Antall konferanselokaler

21 stk - plass til 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Buss- og trikkeholdeplass: 25-50 m
Hotellet ligger rett utenfor Gøteborgs sentralstasjon.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.