Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Draken Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Draken

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel® Draken har våknet og satt Gøteborg i brann. Hotellet med det unike silhuettet er byens nye kulturscene og møteplass. Med kino, konferanserom og restauranter byr vi inn til unike opplevelser og ikke minst Gøteborgs beste utsikt.

Clarion Hotel® Draken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Draken har tatt det filmatiske uttrykket for seg, og ber ingen om unnskyldning. Her møter filmhistorie fremtiden. Hotellet har ambisjonen om å skape et landemerke som innbyggerne i Gøteborg vil være ekstra stolt over, i 2023 åpnet vi byens nye kulturscene og møteplass.

Verneverdig kino Draken

I flere tiår var Draken et sentrum for festivaler som nå lever videre i ny drakt, og fortsatt som opplevelseshus. Midt i hjertet av 34. etasje, bevarer vi den verneverdige kinoen Draken, hvor forventningsfulle besøkende har slått seg ned siden 1956.

Restauranter

Stedet, som historisk sett har vært et midtpunkt for kultur, dans og underholdning, gjenspeiles i hotellets fantastiske restauranter. I første etasje blir du ønsket velkommen til et unikt konsept på Heurlins hvor det beste fra to verdener møtes - søtt og salt til tonene fra livemusikk. Bakverk og bobler. Mat fra havet og lokalt øl. Velkommen til en saltdrysset sjøbistro med stort søtsug!

Høyere oppe blant Gøteborgs hustak, på 33. etasje, åpnes dørene til Brasserie Draken og en verden full av drinker, en velsmakende meny med noe for alle og enhver og ikke minst Gøteborgs beste utsikt. En etasje opp fra Brasserie Draken finner du den tilhørende takbaren og takterrassen hvor det serveres drinker i verdensklasse til en utrolig utsikt og magisk stemning. Velkommen til to restauranter som garantert vekker liv i alle sansene dine.

En verdensunik møtearena

Kino, kulturscene, konferanserom og scene for alle former for underholdning. Møter mellom mennesker, idéer, gjester, naboskap, byen og omverden. 

Clarion Hotel® Draken vil være unikt med sine møtemuligheter - også med en fantastisk utsikt over byen og havneinnløpet. Hotellet vil huse en spektakulær bankettsal og flere state-of-the-art møterom. Her inne er en konferanse så mye mer enn bare en konferanse. Planlegger dere et stort møte, en liten workshop eller en glitrende prisutdeling? Ingen idé er for liten eller for stor og vi skreddersyr møteopplevelsen din til noe spektakulært, kreativt og helt unikt.  

Er du konferanse- og eventplanlegger, eller bare nysgjerrig? La oss ta deg med på en eksklusiv visning av det indre av Draken, hvor vi viser deg rundt i en verden full av muligheter og der lokalene til dine drømmer venter på deg og dine. Ta kontakt med sales.goteborg@strawberry.se for booking.

Draken Live – Gøteborgs nye underholdningsplass

Hver uke kommer hotellet til å fylles med spennende forestillinger, show, humor, jazz og konserter, i samarbeid med Krall Entertainment som skal drive Draken Live. Noen opplevelser kan du booke som pakke med hotellrom! Se her for å lese mer, se kommende event og for å booke Draken Live.

Drakens hverdagsrom – møt byens liv og puls

Living Room er en åpen vibrerende flate som stadig er i endring, skapt for oss som aldri sover. Her møter du byens liv, gate og puls innenfor hotellets vegger, med en energi klar til å vekke og inspirere med kunst, musikk, teater, pop-up´s og design. Men kanskje mest av alt, mennesker. Mennesker som skaper stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan bety noe helt uventet. Ta inn øyeblikket i designsofaer og velg hvilken del av sceneforestillingen du spiller i dag. Virkelig god gastronomi og håndtverkscocktailer fra hotellets restauranter og barer venter også her. Kom innom for et møte, avslutt med afterwork eller show. That's the Clarion spirit!

Det dynamiske Järntorget i Gøteborg

Området rundt Järntorget er et av de mest dynamiske i hele Gøteborg, og vi er fascinert over hvordan teatre og musikkscener bidrar til å skape kontraster mellom storskala og småskala. Mellom bedrifter og handel. Mellom boliger, hotell og kontor. Mellom mennesker som møtes. Her får det gamle og allerede eksisterende plass ved siden av de nye og spektakulære.

Obie Spa - en helt ny form for spaopplevelse

Velkommen til et avslappende urbant spa i Drakens ånd - med sitt fundament i nordisk kultur med minimalistiske, mørke og rå materialer. La deg forføre av det lystne dramaet i det nordiske klimaet der lyset, vannet, dampen, kjøligheten og varmen omfavner deg. Ta deg god tid og møt dine egne refleksjoner på Obie Spa som åpner 1. mars.

Biblioteket

Glem alle definisjoner av ordet "bibliotek", because this is something else. En plass du blir inspirert til å komme tilbake til, om og om igjen. I biblioteket kan du høre på analoge og digitale toner, fortape deg i en samling av filmmusikk eller dykke ned i filmlitteraturens verden hvor all tid og sted forsvinner rundt deg. Hotellets bibliotek er en forlengelse av Lobby og Vågen.

Kontakt

  • Olof Palmes plats 2 413 01 Gøteborg , Sverige

Finn frem til hotellet

Fra Gøteborg Sentralstasjon

Buss: 60, Express Röd
Trikk: 1, 9 og 11
Gå av ved holdeplassen Järntorget

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborg sentralstasjon, ca 30 min.
Taxi, ca 20-25 min. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Draken

Antall hotellrom

474 rom

Antall konferanselokaler

14 møterom og 1 bankettsal

Avstand til flyplass

27 km til Landvetter flyplass

Avstand til lokaltrafikk

10 meter fra hotellets hovedinngang

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.