Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Avalon Hotel Gøteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Gøteborg,  Sverige

Avalon Hotel er et feng shui-sertifisert designhotell i hjertet av Göteborg. Med arkitektur, farger, form og lys i fokus skapes det her en unik atmosfære som preger hotellet i sin helhet.

Avalon Hotel 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Avalon Hotel

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Midt i Göteborg sentrum ligger Avalon Hotel, en oase av inspirasjon og design. Her kan du følge rutinene dine, eller bryte de. Med vår sentrale beliggenhet er det enkelt å utforske byens tilbud av shopping, kultur, yrende folkeliv, underholdning og nattliv - eller bare gjøre ingenting.

Konsept

Avalon Hotel er bygget med inspirasjon fra atmosfæren i multimillionbyer som Los Angeles, Milano, New York, Madrid og Paris. Vi er feng shui-sertifisert, og arkitekturen setter tonen like mye som beliggenheten midt i byen. Her spiller innredning og sanseinntrykk en like essensiell rolle som utmerket service og god mat og drikke. Samtidig står hotellets 101 rom og 202 senger i sentrum for opplevelsen. Vi ønsker å gjøre hele oppholdet ditt minneverdig.

Avalon Restaurant & Bar 

Avalon Restaurant & Bar tilbyr sesongtilpassede retter av høy, internasjonal kvalitet. Rettene kombineres enkelt med våre nøye utvalgte viner som serveres både på glass og flaske. Baren vår har i flere år blitt utnevnt til en av Sveriges beste barer i White Guide, takket være våre dyktige bartendere som ikke er redde for å eksperimentere med spennende smaker. Avalon Outside, vår utebar, holder åpent gjennom sommeren. For feinschmeckere i mindre selskap anbefaler vi å reservere et besøk i vinrommet.

Takterrasse med basseng

Som hotellgjest har du fri tilgang til takterrassen mellom kl. 12.00 - 18.00 i perioden mai til september (med unntak for når terrassen er reservert for arrangementer). På terrassen finnes håndklær, solstoler og parasoller. Badekåper og tøfler finnes på rommet, badeklær tar du med selv. Terrassens basseng, som holder ca. 25 grader, er kledd i mosaikk med et belte av 24-karats gull som ifølge læren om feng shui gir deg glede og velstand. En del av bassenget er plassert utenfor selve terrassen, som gjør at du vil flyte direkte over Kungsportsplatsen. Fra midtsommer til midten av august er bassengbaren bemannet. Utenfor denne tidsperioden kan du ringe og bestille drikkevarer fra baren i 1. etasje, så kommer vi opp med bestillingen din.

Rom

Våre rom er selvsagt designet i tråd med hotellets filosofi. Uansett romkategori er innredningen personlig, arkitekturen funksjonell og sengene kledd i egyptisk bomull. 24 av rommene har en åpent bad-løsning, hvor du kan nyte utsikten eller se på TV fra badekaret som er plassert i selve rommet. I tre av rommene finnes treningsapparater. Fra 6. etasje og oppover får du himmelen med på kjøpet.

Konferanse

Avalon Hotel elsker møter i avslappende former. Om du også gjør det, kan vi anbefale et av våre to møterom - eller hvorfor ikke begge to? Disse går an å dele opp eller slå sammen, og har til sammen plass til 40 personer. Eventuelt kan du gjøre noe helt spesielt ut av konferansen, og bestille vår Penthouse-suite. Om dere møtes etter kl. 18.00, får du takterrassen med basseng med på kjøpet. Les mer om våre møte-og konferansemuligheter her.

Velkommen til Gøteborg og Avalon Hotel.

Kontakt

  • Telefon: +46 317 51 02 00
  • Faks: +46 317 51 02 08
  • E-post: info@avalonhotel.se
  • Org. nr: 556673-2698
  • Kungstorget 9 41117 Gøteborg , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss eller trikk

Dra til Kungsportsplatsen. Gå 50 meter til hotellet.

Fra Landvetter flyplass

Flybuss til Kungsportsplatsen. Gå 50 meter til hotellet. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Avalon Hotel

Antall rom

101 rom - 202 senger

Antall konferanselokaler

2 stk - den største med plass til 25 personer

Avstand flyplass

Landvetter: 27 km, ca 26 min

Avstand kollektivtrafikk

Buss og trikk, Kungsportsplatsen, 50 meter
Flybussene, Kungsportsplatsen, 50 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.