Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna er et av Eskilstunas heftigste hotell. Hotellet ligger 7-8 min gange fra Jernbanestasjonen og fra de fleste rommene har du utsikt over elven som renner gjennom byen. Superbeliggenhet med andre ord.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Eskilstuna

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi byr på en sunn frokostbuffet med mange alternativ, en skikkelig hotellfrokost med andre ord.

Frokosten serveres

Hverdager: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Hos oss er det enkelt å parkere. Parker på en av våre tolv plasser utenfor hotellet for 150 SEK/døgn. Resepsjonen selger også billetter til parkeringshuset som ligger rundt hjørnet for 150 SEK/døgn.

Bar

Velkommen til Comfort Hotel Eskilstunas bar. Her serverer vi gode drinker hver dag frem til kl 01.00. Baren ligger rett ved resepsjonsdisken.

Åpningstider

Alle dager: 11.00 - 01.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger, kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

 

Konferanse

Comfort Hotel Eskilstuna byr på moderne konferansefasiliteter med kapasitet på inntil 30 personer. Alle konferanselokalene er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en kreativ og effektiv konferanse. Vi er behjelpelige med planlegging og gjennomføring av store konferanse, styremøter eller jobbintervju.

Treningsrom

På Comfort Hotel Eskilstuna har du muligheten til å holde deg i form selv om du er langt hjemmefra. Hotellets treningsrom byr på en kul atmosfære med livlige farger, gode treningsmaskiner, stor flatskjerm og musikk på høytalerne. Hold deg i form med daglige treningsøkter i vårt treningsrom. Her kan du trene både utholdenhet og styrke mens du ser nyheter på flatskjermer.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du bra-og-ha-produkter som shampo og balsam, gode salater, ferske sandwicher, ferdige matpakker, smoothies, drikke, snop og snacks til bra priser. Vi holder selvsagt åpent døgnet rundt, så du kan alltid få noe sunt (eller usunt) å spise.

Lazy Sunday

Vi digger slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til 18.00 på søndager, uten ekstra kostnad. Men ikke glem å si fra på forhånd.

Og du, det går som oftest bra å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut senere andre dager altså, men da mot en liten avgift.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle våre gjester har tilgang til trådløst internett over hele hotellet. Be om en kode i resepsjonen eller bruk ditt Strawberry medlemsnummer for å logge inn i vårt trådløse nettverk.

Andre tjenester

  • Kjæledyr tillatt

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.