Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz er et moderne byhotell i hjertet av Borås. Shopping og restauranter finner du i gangavstand fra hotellet, og 2 km unna venter Borås Dyrepark. Comfort Hotel Jazz byr dessuten på relaxavdeling og parkering.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Jazz

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Jazz i Borås. Her er litt smart info for deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Det enkleste er å parkere i vår varme garasje rett under hotellet. Derfra tar du heisen rett til rommene, resepsjonen og relaxen. Parkering koster 195 SEK per natt. Utenfor får du kun parkere i to timer om gangen, i tidsrommet som er angitt. Kostnaden er 20 SEK per time.

Book parkeringsplass her!

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22:00 dagen før).

Bagasjerom

Rett ved resepsjonen finner du et bagasjerom du kan plassere bagasjen din før innsjekk eller etter utsjekk.

Gratis wifi

Alle som bor hos oss har fri tilgang på trådløst nett, over hele hotellet. Nettverket heter Comfort Hotel Jazz og passordet er Comfort99, så er det bare å surfe!

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Jazz er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet betyr det en tryggere arbeidsplass, og vi får mer tid til gjestene våre. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag:  07:00 - 10.30

Restaurant Brasseriet

Mandag-onsdag: 16:00 - 01:00
Torsdag: 16.00 - 02:00
Fredag-Søndag: 14:00 - 02:00

Treningsrom & Badstue - åpningstider

Åpent til 22.00 hver dag.

Vi har valgt å begrense antall personer som kan være i treningsstudioet og badstuen samtidig. Kom til resepsjonen for å sjekke tilgjengelighet, er det ledig får du nøkkel og tilgang.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.