Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ulstein Ulsteinvik ,  Norge

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge
  • Den ikoniske trefasaden til Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik
  • Stue i stor og moderne suite på Quality Hotel Ulstein
  • Sjøborg konferansesal for opptil 469 personer på Quality Hotel Ulstein
  • Møterommet Grasøy har plass til 18 personer og flott utsikt over Ulsteinvik

Quality Hotel™ Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel™ Ulstein 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Ulstein

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
261 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Mangler flere ingredienser på servert mat. Dårlig etter måltid

12. november 2023, , Eirik Osborg K

Var der for å spise middag sammen med familien. Bestilte fiskesuppe i resturangen som skulle bestå av diverse skalldyr. Der manglet flere av ingrediensene som var beskrevet i menyen. Skulle serveres s…

Var der for å spise middag sammen med familien. Bestilte fiskesuppe i resturangen som skulle bestå av diverse skalldyr. Der manglet flere av ingrediensene som var beskrevet i menyen. Skulle serveres sammen med foccatia som var erstattet med tørt surdeigsbrød. Ble i tillegg veldig dårlig etter måltidet. Ble jeg servert mat som ble oppgjenvarmet? Veldig skuffet over dette.
Les mere
5

Koselig marine preg

7. august 2023, , JanneB327

Vi ble møtt av en hyggelig dame i resepsjonen. Første inntrykket var luksus marinepreg. Koselig lokale til frokost, varm og god atmosfære. God frokost. Vi tilbyr hotellet før oppholdet og snakket med…

Vi ble møtt av en hyggelig dame i resepsjonen. Første inntrykket var luksus marinepreg. Koselig lokale til frokost, varm og god atmosfære. God frokost. Vi tilbyr hotellet før oppholdet og snakket med en veldig hyggelig mann - han vet virkelig hva service er. Det ga et veldig bra inntrykk. Stort pluss for gratis El - bil lading og sen frokost til 11.00 på søndager. Her kommer jeg gjerne tilbake!
Les mere
5

Besøk gjerne Ulstein hotell

31. juli 2023, Bekkestua, Norge, gros138

Ble møtt med hyggelig og serviceminded ansatt fra ankomst i resepsjonen. alle var veldig blide og ingenting var et «problem». Og den voksne herren med hestehale som hadde frukostvakt lørdag den 29, j…

Ble møtt med hyggelig og serviceminded ansatt fra ankomst i resepsjonen. alle var veldig blide og ingenting var et «problem». Og den voksne herren med hestehale som hadde frukostvakt lørdag den 29, juli var så kjapp, blid og gikk stadig rundt og serverte kaffe. Veldig hyggelig opphold på et flott og rent hotell med god frukost. (Spiste ikke middag der)
Les mere
5

Fantastisk for hund (og mennesker)!

18. juli 2023, , Britt N

Vi hadde et fantastisk opphold med hund! Alt var tilrettelagt med hundeseng, skål og godbiter! Pent og stort rom, deilig frokost og hyggelig og serviceinnstilt betjening! Hotellet ligger nydelig til v…

Vi hadde et fantastisk opphold med hund! Alt var tilrettelagt med hundeseng, skål og godbiter! Pent og stort rom, deilig frokost og hyggelig og serviceinnstilt betjening! Hotellet ligger nydelig til ved havna i Ulsteinvik.
Les mere
1

Svært dårlig restaurantopplevelse

13. juli 2023, , Climber34405846027

Selve hotellovernattingen var super, men styr unna restauranten. Bestilte en biffsalat - manglet tre av ingrediensene som grillet brie, foccacia og pesto. Servitøren, som tydelig også var kokk dem kve…

Selve hotellovernattingen var super, men styr unna restauranten. Bestilte en biffsalat - manglet tre av ingrediensene som grillet brie, foccacia og pesto. Servitøren, som tydelig også var kokk dem kvelden, sa ærlig at han ikke kjente til menyen/tilberedningen godt nok.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.